Kiemelt kamatok a K&H-nál

2009. május 18. 10:17

A K&H leendő és meglévő ügyfeleinek mától több befektetési lehetőséget is kínál magas kamattal, illetve hozammal. Ezek közül kiemelkedő a K&H üdvözlet betét még mindig 13,13%-os kamattal. Minden nap 13 szerencsés nyertes pedig dupla kamatot kaphat lekötött K&H üdvözlet betétjére az akció ideje alatt.

A megtakarítások szakértőjeként a K&H továbbra is segíti ügyfelei okos pénzügyi döntéseit a megváltozott gazdasági helyzetben, amikor a megtakarítási szándék és a biztonságra való törekvés még inkább előtérbe került. A K&H ügyfeleinek számos lehetőséget kínál, hogy megtakarításaikat tovább tudják gyarapítani.

Kiemelkedő ajánlat a piacon az új betétként elhelyezett K&H üdvözlet betét, mely mától június 26-ig fix, 13,13 %-os kamatozással két hónapra, egy futamidőre köthető le, minimum 50 000, maximum 25 millió forint összegig. A K&H üdvözlet betét a számlavezetési díj-mentes K&H biztos tartalék számláról köthető le. A 2009. május elejétől bevezetett biztos tartalék számla a korábbi K&H megtakarítási betétszámla újabb lehetőségekkel kibővített változata. A K&H biztos tartalék számlára érkező rendszeres havi utalásokat kamatprémiummal díjazza a Bank, a kamatprémium nemcsak a K&H biztos tartalék számlán érhető el, hanem a K&H trambulin megtakarítási betétszámlán és K&H trambulin osztálykasszán is.

Az akció ideje alatt minden nap 13 szerencsés nyertes megduplázhatja K&H üdvözlet betétben elhelyezett pénzének kamatát, amennyiben megtippeli, hogy a lekötés napján összesen hány darab K&H akciós üdvözlet betét lekötés történt a K&H Bankban. A nyereményjátékban azok vesznek részt, akik 2009. május 18. és július 26. között új akciós betétet kötnek, és a lekötés napján válaszukat elküldik SMS-ben.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 18. 19:12
Az előző felelős szerkesztő több mint három év után távozott a népszerű YouTube-csatorna stábjának é...
Bankmonitor  |  2024. április 18. 16:39
Az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség kiterjesztésre kerül a postára is, ez a javaslat látott napv...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 18. 14:37
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
Holdblog  |  2024. április 18. 12:13
A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikvidi...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem