25 °C Budapest

Vallottak az X-faktor győztesei! Mire ment el a pénzük?

Pénzcentrum
2013. szeptember 15. 13:07

Milliókat nyertek, ám a váratlanul jött vagyonukat nem herdálták el. Az X-faktor három korábbi győztese Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő okosan, tudatosan hosszú távra tervezve döntött vagyona sorsáról.

Sokan álmodnak arról, hogy egy ismeretlen nagybácsi, a lottóötös vagy valami egyéb szerencse folytán kisebb nagyobb vagyonra tesznek szert. Arról viszont már keveseknek van határozott elképzelésük, mihez is kezdenének az ölükbe pottyant sok-sok pénzzel. Nem is csoda, hogy a tapasztalatok szerint a váratlanul meggazdagodott átlagemberek kezéből gyorsan kifolyik a sok pénz és gyorsan elszegényednek.

Az egyik legnépszerűbb televíziós tehetségkutató műsor, az X-faktor három győztese, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő saját bőrén tapasztalta meg a fenti helyzetet. A verseny után több millió forinttal gazdagodtak, ráadásul megszaporodtak a fellépéseik, így anyagi helyzetük egy-kettőre gyökeresen megváltozott.

A három sztár az RTL Klub Fókusz című műsorában nem is tagadta, hogy életük a váratlan siker után fenekestül felfordult. Kocsis Tibor távolságtartóbb és óvatosabb lett, Oláh Gergő pedig céltudatosabbá vált. Legbelül azonban mindhárman ugyanazok maradtak - állítja Vastag Csaba.

Bár milliós nyereményük után mindhármukat ellepték az érdekbarátok. Ők azonban pontosan tudták mihez akarnak kezdeni a pénzükkel. Vastag Csaba "bespájzolt". Pénzét befektette, hogy hosszabb távon is legyen tartaléka. Kocsis Tibor lakásra felvett bankkölcsönének egy részét törlesztette a nyereményéből, a korábban közmunkásként dolgozó Oláh Gergő pedig a családjára költötte, de mindent ő sem herdált el.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A három énekes szerencséjében nem csak a családjával osztozott. Nem feledkeztek meg a rászorulókról se, mind a hárman jótékonykodnak és segítenek a rászorulókon is.

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2021.08.02 06:38
A közvélekedés szerint nyáron nincs szükség arra, hogy az immunrendszer működését étrendkiegészítőkk...
hrbonbon  |  2021.07.30 10:11
Ha nem is napi szinten, de viszonylag gyakran kérdeznek meg minket jelöltjeink, hogy hogyan öltözzen...
coachco  |  2021.07.28 17:49
Eszembe jutott egyik barátunk fia, aki járt egy magyarországi követségen, mégpedig a nagykövet meghí...
perfekt  |  2021.07.26 14:27
A számviteli törvény ez évi változásában módosították a számviteli szolgáltatásokra vonatkozó paragr...
kovacstunde  |  2021.07.21 14:55
  Optimista, derűlátó ember vagyok, de mint mindenkit az életem során engem is értek veszteségek. H...
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 2. hétfő
Lehel
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. augusztus 1. 19:41