11 °C Budapest

Vallottak az X-faktor győztesei! Mire ment el a pénzük?

Pénzcentrum
2013. szeptember 15. 13:07

Milliókat nyertek, ám a váratlanul jött vagyonukat nem herdálták el. Az X-faktor három korábbi győztese Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő okosan, tudatosan hosszú távra tervezve döntött vagyona sorsáról.

Sokan álmodnak arról, hogy egy ismeretlen nagybácsi, a lottóötös vagy valami egyéb szerencse folytán kisebb nagyobb vagyonra tesznek szert. Arról viszont már keveseknek van határozott elképzelésük, mihez is kezdenének az ölükbe pottyant sok-sok pénzzel. Nem is csoda, hogy a tapasztalatok szerint a váratlanul meggazdagodott átlagemberek kezéből gyorsan kifolyik a sok pénz és gyorsan elszegényednek.

Az egyik legnépszerűbb televíziós tehetségkutató műsor, az X-faktor három győztese, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő saját bőrén tapasztalta meg a fenti helyzetet. A verseny után több millió forinttal gazdagodtak, ráadásul megszaporodtak a fellépéseik, így anyagi helyzetük egy-kettőre gyökeresen megváltozott.

A három sztár az RTL Klub Fókusz című műsorában nem is tagadta, hogy életük a váratlan siker után fenekestül felfordult. Kocsis Tibor távolságtartóbb és óvatosabb lett, Oláh Gergő pedig céltudatosabbá vált. Legbelül azonban mindhárman ugyanazok maradtak - állítja Vastag Csaba.

Bár milliós nyereményük után mindhármukat ellepték az érdekbarátok. Ők azonban pontosan tudták mihez akarnak kezdeni a pénzükkel. Vastag Csaba "bespájzolt". Pénzét befektette, hogy hosszabb távon is legyen tartaléka. Kocsis Tibor lakásra felvett bankkölcsönének egy részét törlesztette a nyereményéből, a korábban közmunkásként dolgozó Oláh Gergő pedig a családjára költötte, de mindent ő sem herdált el.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A három énekes szerencséjében nem csak a családjával osztozott. Nem feledkeztek meg a rászorulókról se, mind a hárman jótékonykodnak és segítenek a rászorulókon is.

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2022.09.26 11:30
Az előző cikkemben a diákhitelről írtam. Többen is érdeklődtek, hogy szakmai oktatásra, képzésre hog...
hrdoktor  |  2022.09.26 06:55
Ellentét, feszültség, kommunikációs zavar minden csoportban, így a munkahelyi közösségekben is előfo...
hrbonbon  |  2022.09.23 11:40
      Simonyi Judit ügyvezető igazgató A Spencer Stuart kutatásának eredményét mutatta be a Harv...
vezetoi-coaching  |  2022.09.20 13:11
Ez a post két közvetlenül egymás után született közvetlen Linkedin post összeforrasztása, a nagyon g...
legacykft  |  2022.09.16 17:25
Szervezetfejlesztőként sosem volt kérdés, hogy a jövőbiztos, fenntartható, eredményes, megtartó és b...
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?