1 °C Budapest
Kifakadt a népszerű gyerekorvos: az intenzíven fekvő Csollány Szilveszter tévedett, átverték

Kifakadt a népszerű gyerekorvos: az intenzíven fekvő Csollány Szilveszter tévedett, átverték

2021. december 9. 11:42

A válságos állapotban lévő Csollány Szilveszter tévedett, átverték az álhírekkel - írta a Facebookon Novák Hunor. A népszerű gyerekorvos nem szeretné, hogy Csollány Szilveszter is az Omega frontemberének sorsára jusson, "nem kell újabb tragikus példa, már így is sok."

Újabb posztot rakott ki a koronavírus miatt válságos állapotban lévő Csollány Szilveszterről Novák Hunor. A népszerű gyerekorvos azt írta, az olimpiai bajnok tornász a Facebookon oltásellenes álhíreket osztott meg, ami szerinte "életveszélyes".

1-1 poszt vagy megosztás életeket menthet, vagy épp vehet el - attól függ...

- írta Novák, aki szerint sok híresség vállaltan nem hitt az oltásokban, Pataky Attila végül túlélte, Kóbor Jánost viszont legyőzte a betegség.

Hányszor kell még megismétlődjön? Hány ember kell a saját bőrén megtapasztalja, hogy a COVID nem kamu? Hány család kell még gyászba boruljon, hány gyerek kell árván maradjon?

- tette fel a kérdést a gyerekorvos, aki nem szeretné, hogy Csollány Szilveszter is az Omega frontemberének sorsára jusson, "nem kell újabb tragikus példa, már így is sok."

Szilveszter, átvertek! Szilveszter, tévedtél - de ez nem érdekel, csak gyógyulj meg mihamarabb!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

- írta Novák Hunor, majd hozzátette:

Annyit kérek: oltassák be magukat, tegyenek meg mindent a tragédiák megelőzéséért! Oltással a halálos, súlyos kimenetel esélye drasztikusan csökkenthető. Hozzáértő szakemberként javaslom az oltást mindenkinek. A védőoltás véd. A hülyeség öl

- zárta a posztot Novák.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?