Címke: török líra (23 cikk)

MTI | 2014. április 3. 18:00

Rég volt ilyen erős a forint

Átmeneti gyengülés után délután már erősödött a forint csütörtökön az euróval szemben.

Pénzcentrum | 2012. augusztus 4. 08:02

Horvát kuna, török líra, görög euró: mit érdemes váltani?

Görögország, Horvátország, Törökország a legkedveltebb magyar úticélok. A három ország valutája viszont nem azonos. Nagy kérdés, hogy most vajon lírát, kunát vagy eurót érdemes váltani és főleg mennyit? A rendkívüli nagy nehézségekkel küzdő görögökről is érdemes szót ejteni, félni kell az odautazóknak?

Pénzcentrum | 2012. július 30. 17:37

Ezért rohanták meg a pénzváltókat

Nem vásárolnak lényegesen több eurót az emberek most, hogy 280 forint alá süllyedt az árfolyam. Az egészséges spekuláció jellemzi ugyan az embereket, de többen félnek a közös valuta további gyengülésétől, amiért az eladások kiegyenlítik az euró vételek nagyságát. A pénzváltóknál most is, mint a nyaralási időszakban szinte mindig: inkább horvát kunát és török lírát vesznek a közelgő nyaralásra készülve.

Pénzcentrum | 2012. június 19. 14:32

Nő a sor a pénzváltóknál: ezeket a valutákat veszik

Nem vásárolnak lényegesen több eurót az emberek most, hogy 290 alá süllyedt az árfolyam. A pénzváltóknál inkább horvát kunát és török lírát vesznek a közelgő nyaralásra készülve. A tanítási év végétől kezdve egyre növekvő forgalomról számoltak be a valutaváltó irodák.

Pénzcentrum | 2010. március 3. 16:58

Új cég a hazai könyves piacon: ekönyvek felé nyit a Bookline és a Líra - interjú

Március elsején a Bookline és a Líra közös céget alapított az ekönyvek bevezetésére: az eKönyv Magyarország Kft már az indulásnál komoly nemzetközi partnereket tudhat a háta mögött. Az új cég két ügyvezetőjét, Starcz Ákost és Weiler Pétert kérdeztük a magyar könyvszakmában ritka összefogás részleteiről.