3 °C Budapest

Címke: procter & gamble (20 cikk)

Orosz Márton | 2011. szeptember 15. 05:23

Jön a bolt, ahol ingyen vásárolhatsz - Budapesten is

"Az ingyenes vásárlás Mekkája" - ezzel, a Klapka György legszebb napjait idéző szlogennel hirdeti magát az a vállalkozás, ami -elvileg- másfél hónap múlva nyitja meg kapuit a pesti belvárosban. A Sample Central nevű üzlet lényege, hogy a vevők pénz helyett a véleményükkel fizetnek - ezért a gyártóktól ingyenes termékeket, mintákat kapnak.

Pénzcentrum | 2010. március 7. 07:02

Itt a lista! Ezek a világ legbálványozottabb cégei

A Forbes magazin idén is összeállította a világ tíz, a fogyasztók által leginkább nagyrabecsült vállalatának listáját. A felsorolásban öt másik cég mellett két dohánygyártó és három számítástechnikai vállalat is szerepel. A listára kerüléshez a cégeknek széles körben elismert, minőségi termékeket és/vagy szolgáltatásokat kellett 2009-ben előállítaniuk. Lássuk az idei sorrendet!

Pénzcentrum | 2010. február 4. 12:02

Dubajnak kell Tiger Woods! A nyolcadik lyuknál járnak

A számos szeretővel tarkított házasságtörési botrány ellenére egy dubaji ingaltanfejlesztő cég kitart Tiger Woods mellett. Az AT&T és a Procter&Gamble (Gillette) már felbontotta a szponzorációs szerződést a sportolóval, de a Dubai Properies cégcsoport leányvállalata (Tatweer) nem látja ennek szükségét. Szerintük Tiger Woods továbbra is a világ legjobb golfozója, aki méltán képviseli a nagyszabású projektet.

Pénzcentrum | 2010. január 6. 15:03

33 ezer forintos borotva: lehet, hogy vége a válságnak?

Talán kevesen gondolnák, hogy a borotva is felfogható egyfajta gazdasági barométerként, márpedig az amerikai Art of Shaving nevű luxusüzlet forgalma alapján vége a válságnak: az elmúlt negyedévben 19 százalékos forgalombővülést értek el.

Pénzcentrum | 2009. november 10. 10:02

A világ legjobb munkahelyei: itt a LISTA

Google, PricewaterhouseCoopers és Microsoft: ez a három cég vezeti a világ legvonzóbb munkáltatóinak toplistáját, amelyet első alkalommal állított össze a munkáltatói márkákkal foglalkozó, stockholmi székhelyű Universum.

Pénzcentrum | 2009. május 21. 13:02

Chips, vagy nem chips? A milliókat érő kérdés

A kérdés úgy fest eldőlt, a napokban ugyanis kimondták, hogy a Procter and Gamble közismert terméke, a Pringles, igenis burgonyasziromnak számít, amely besorolásnak a cég annyira mégsem örül, hiszen így dobozonként 20 penny (62,8 forint) áfát vethet ki rá a brit adóhatóság.

Pénzcentrum | 2009. április 10. 14:15

Április 24-ig lehet pályázni a Tesco 40 millió forintos támogatására!

A Tesco-Global Áruházak Zrt. 2003-ban hirdette meg először az Év támogatottja programot Magyarországon, mely hátrányos helyzetű fiatalok támogatását, illetve helyzetük javítását célzó programok, események felkarolását tűzte ki céljául. Az idei Év támogatottja címmel járó 40 millió forintos keretösszeg elnyerésére április 24-éig lehet pályázni.

Pénzcentrum | 2009. március 9. 05:55

Nagy a baj? Alapíts most céget!

A legnagyobb válság mindig az, amiben éppen élünk. A legtöbben csak összehúzzák magukat és próbálnak túlélni, megfelelni a munkahelyükön, megmenteni a cégüket. Pedig ha hihetünk a történelemkönyveknek, nem ez az első nehéz gazdasági helyzet a világ történetében és korábban is voltak már olyan vállalkozó szellemek, akiket egy kis recesszió nem tartott vissza attól, hogy álmaikat megvalósítsák.

Pénzcentrum | 2009. február 9. 13:00

A Procter & Gamble új piacra tör: egy újabb elkeseredett próbálkozás?

A főleg háztartási tisztítószerekben, pelenkákban, kozmetikumokban utazó cégóriást sem hagyta érintetlenül a válság szele, hiszen a fogyasztók most kétszer is meggondolják, hogy valóban szükségük van-e prémium vegyszerekre, vagy sem. Nem maradt más hátra, új piacok után kell nézni!

Pénzcentrum | 2008. október 30. 12:53

Már karácsonyra készülnek a Tesconál

A 2008. október 31-től, péntektől érvényes Tesco katalógus ízelítőt ad a karácsonyi szezon kezdetén a gazdag ünnepi kínálatból. Az ugyancsak holnaptól 3 hétig érvényes játékkatalógus pedig ezernyi mesés ajándékot rejt. Az ország összes Tesco áruházában már javában tart a karácsonyi készülődés. A vállalat hétről hétre újabb rendkívüli ajánlatokkal várja majd vásárlóit, egészen karácsonyig.

Pénzcentrum | 2008. július 17. 11:43

Nem tisztít rendkívüli módon a Bonux!

Nincs rendkívüli tisztítóereje a Bonux mosópornak, így a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jogosan marasztalta el a terméket forgalmazó Procter&Gamble Magyarország Kkt-t a fogyasztók megtévesztése miatt - így döntött a Fővárosi Ítélőtábla. A másodfokú bíróság azonban túl nagynak találta a jogsértésért kirótt 315 millió forintos bírságot és azt 105 millió forintra csökkentette.

Pénzcentrum | 2008. április 9. 13:00

Már semmi sem szent? Csillagokba szökhet a vodka ára?

Az esetek többségében a fogyasztók a legnagyobb vesztesei egy-egy vállalat másikkal történő összeolvadásának, derült ki két amerikai közgazdász nemrég készített tanulmányából. A gyártó, amelyik felvásárol, derekasan kihasználja a piacot, szakértők szerint például az Amerikai Egyesült Államokban a vodka, a tisztasági betét és a tamponok is észrevehetően drágultak egy-egy ilyen fúzió után.

Pénzcentrum | 2008. március 4. 13:00

Hol érdemes dolgozni? - Itt vannak a legjobb cégek!

A Fortune magazin a Hay Group segítségével az idei évben is összeállította azon vállalatok listáját, melyeket a legnagyobb köztiszteletben állnak. A húszas lista felállításához több mint 3700 alkalmazottat kérdeztek meg arról, mely céget kedveli a leginkább. Az idei év nyertesei mind erős teljesítményt mutatnak az innováció, a vezetés és a pénzügyi erősség területén.

Pénzcentrum | 2007. szeptember 20. 15:00

Merjünk nagyot álmodni: jó lehetőségek vezetőknek...

Mindenki arról álmodik, hogy egy nagy nevű cégnél fog dolgozni, hatalmas fizetésért, és luxusautó fog állni a luxusvillája mellett. Sokak számára ez csak álom marad, de vannak akik szerencsések, és megadatik egy ilyen munkahely. A Fortune összeállította azoknak a cégeknek a listáját, ahol a legjobb helyük van a vezetőknek...