Már karácsonyra készülnek a Tesconál

Pénzcentrum
2008. október 30. 12:53

A 2008. október 31-től, péntektől érvényes Tesco katalógus ízelítőt ad a karácsonyi szezon kezdetén a gazdag ünnepi kínálatból. Az ugyancsak holnaptól 3 hétig érvényes játékkatalógus pedig ezernyi mesés ajándékot rejt. Az ország összes Tesco áruházában már javában tart a karácsonyi készülődés. A vállalat hétről hétre újabb rendkívüli ajánlatokkal várja majd vásárlóit, egészen karácsonyig.

Idén is érdemes a Tescoban bevásárolni a karácsonyi ünnepekre. A vállalat igyekszik azzal is a kedvében járni vásárlóinak, hogy már jóval a karácsonyi roham előtt ünnepi árakon kínálja termékeit, hogy ne kelljen az utolsó napokban tülekedni a karácsonyi vacsorához szükséges élelmiszerekért, az ajándékokért és mindenki kényelmesen végezhesse az ünnepi bevásárlást. Hétről hétre újabb karácsonyi termékek, ajándékok érhetőek el akciós áron.

A most pénteken, október 31-én induló akció keretében már számos termék, többek között húsféleségek, zöldségek, gyümölcsök, alapvető élelmiszerek, elektronikai termékek és karácsonyfadíszek is elérhetőek kedvező, ünnepi áron. A karácsonyi akciókban az áruházlánc több kategóriában kínálja sajátmárkás termékeit is, melyek a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtanak, kedvezőbb áron. A Tesco Value a legkedvezőbb árú termékeket foglalja magában, a Tesco Színes pedig több mint 1 200 féle garantáltan jó minőségű terméket kínál. Az ugyancsak holnap induló játékvásár keretében rengeteg játék közül lehet válogatni, a minőségi, a gyermekek képességeinek, készségeinek fejlődését segítő társasjátékoktól kezdve a babákon át a plüssállatokig széles a választék. A kedvező árú, de a legújabb divatot követő, angol divatház által tervezett F & F és Cherokee ruházati termékek körében is bőven találnak karácsonyi meglepetésekhez valót a Tesco áruházakba betérők.

Az úgynevezett "Filléres vásár" keretében fixáras termékekhez, többek között háztartási eszközökhöz juthatnak hozzá a vásárlók, néhány száz forintért.

"A karácsonyi szezon kiemelt jelentőséggel bír a Tesco életében is. Sokéves tapasztalat, hogy a növekvő kínálat mellett a kereslet is növekszik. Az idei szezon forgalmát - a tapasztalható gazdasági változások tükrében - az előző évhez hasonló szinten prognosztizálja az áruházlánc vezetése. Természetesen az idén is arra törekszünk, hogy minél szélesebb áruválasztékot biztosítsunk, amelyet - annak érdekében, hogy még az igazi karácsonyi roham kezdete előtt kényelmesen intézhessék el az ünnepi bevásárlást - már október 31-től kínálunk vásárlóinknak" - mondta Hackl Mónika, a Tesco-Global Áruházak Zrt. szóvivője.

A Tesco-Global Áruházak Zrt.

A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője. Itthon 21 000 magyar munkavállalót alkalmaz és minden új áruház nyitásával átlagosan 100-300 új munkahelyet hoz létre. A vállalat közel 14 éves magyarországi működése során eddig 83 hipermarketet nyitott, s mára piacvezetőként több, mint két és félmillió vásárlót szolgál ki minden héten.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Magyarországon a Tesco folyamatosan bővül: 2006-ban 16, 2007-ben összesen 23 új áruházat nyitott. Az áruházlánc 2004-től saját benzinkutakat üzemeltet, jelenleg 49-et. A Tesco Pénzügyi Partner többféle hitel- és biztosítási terméket kínál vásárlóinak. A Tesco Pénzügyi Partner új banki szolgáltatója a Cetelem. A Tesco 2003-ban indította "Az év támogatottja" programját, a 2008. évben, immár a Procter&Gamble vállalattal közösen, az Ability Park-ot támogatva fogyatékos emberek társadalmi beilleszkedésének elősegítését tűzte ki célul.

A Tesco elkötelezett a környezet védelme mellett. Folyamatosan szaporodik zöld áruházainak száma, mind az újonnan épült üzletek, mind a régiek átalakításával korszerű környezetbarát, energiatakarékos módszereket valósít meg (geotermikus energia, zöldtető, napkövető napkollektor használata, hűtő-fűtő közegek energiájának visszanyerése, stb.). A Tesco célja, hogy 2020-ra a felére csökkenti épületeinek károsanyag-kibocsátását a 2006-os bázisévhez képest. Magyarországon elsőként vezette be száz százalékban lebomló bevásárlótáskáit, sőt visszaváltható "örökzöld" táskák is elérhetőek a pénztáraknál, melyeket csak egyszer kell megvásárolni. A "zöld iroda" elvárásainak megfelelnek központi irodái.

Az áruházlánc közleményei a www.tesco.hu, környezetvédelmi eredményei az ecotesco.hu weboldalon olvashatóak.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 8. szerda
Mihály
19. hét
Május 8.
Fagylalt nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 8. 21:14
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem