Címke: illetményalap (21 cikk)

MTI | 2020. január 17. 15:29

Itt a bejelentés: januárban így kapnak juttatásokat ezek a magyarok

A januári fizetéssel kapják meg először kiegészítő juttatásukat a fegyveres testületeknél szolgálók, az érintettek február 5-ig megkapják emelt illetményüket - jelentette be a Belügyminisztérium, valamint a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára pénteki közös sajtótájékoztatóján.

Magyar Nemzet | 2014. július 9. 08:34

Szeptemberben újabb béremelést kapnak a pedagógusok

Szeptembertől újabb 5-12 ezer forinttal emelkedik a pedagógusok bére, a pályakezdők így 165 ezret vihetnek haza, a legidősebb kollegák pedig akár bruttó 300 ezer forint felett kereshetnek a következő tanévben.

Nagy Bálint | 2012. november 28. 14:01

Megszavazták maguknak a luxusfizetést Tarlósék

Január 1-től miniszteri fizetés, vagyis közel 1 millió 500 ezer forint illeti meg Tarlós Istvánt, s ennek csökkentett része a többi városvezetőt - döntött a fővárosi kabinet.

Nagy Bálint | 2012. november 27. 10:34

Ma döntenek Tarlósék milliós luxusfizetéséről

Szerdai ülésén dönt a fővárosi kabinet a városvezetők fizetéséről. Az előterjesztés szerint miniszteri fizetés, vagyis közel 1 millió 300 ezer forint illetné meg Tarlós Istvánt, s ennek csökkentett része a többi városvezetőt.

Pénzcentrum | 2012. október 21. 11:09

Mit kell tudni a tanároknak a magasabb fizetéshez?

A pedagógusok 2013 szeptemberétől tervezett béremelése a legutóbbi kormányzati bejelentés értelmében csak akkor valósulhat meg, ha az ország gazdasági mutatói javulnak. Függetlenül attól, hogy 2014 januárjától indul-e a program, vagy esetleg előbb, az InfoRádió összefoglalójából kiderül, mit is jelent a pedagógus életpályamodell, hogyan változnak majd a tanárok munkakörülményei.

Pénzcentrum | 2012. május 6. 08:02

Lemondott a magyar miniszter, ennyi pénz jár neki

Csaknem 2 millió forint juttatással a zsebében távozik posztjáról Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter. Emellett az április végéig a minisztert időarányosan megillető, ki nem adott szabadságnapok megváltása címén is több százezer forintot kell neki kifizetni.

Pénzcentrum | 2012. április 2. 13:25

Lemondott Schmitt Pál! Ennyi pénz jár neki

Hétfőn kora délután az Országgyűlésben, napirend előtti felszólalásában lemondott Schmitt Pál Köztársasági elnök, akit élete végéig megillet a mindenkori tiszteletdíjnak megfelelő mértékű pénzbeli juttatás attól függetlenül, hogy mennyi ideig volt hivatalban. A volt köztársasági elnöknek személyes gépkocsi használat is jár, amelyhez az autót és a sofőrt a rendőrség biztosítja. Emellett Schmitt Pál a köztársasági elnök elnevezést is használhatja.

Pénzcentrum | 2012. március 29. 15:02

Ennyi pénz jár Schmittnek, ha lemond

Ha lemondana Schmitt Pál, akkor élete végéig megilletné a mindenkori köztársasági elnöki tiszteletdíjnak megfelelő mértékű pénzbeli juttatás attól függetlenül, hogy mennyi ideig lesz hivatalban - így módosított a kormánypárti parlamenti többség a köztársasági elnök jogállásáról és javadalmazásáról szóló jogszabályt idén január elsejétől. A volt köztársasági elnököt személyes gépkocsi használat is megilleti, amelyhez az autót és a sofőrt a rendőrség biztosítja. Emellett Schmitt Pál a köztársasági elnök elnevezést is használhatja.

Pénzcentrum | 2012. március 14. 11:59

Rossz a bérkompenzációs rendszer: tízezrek járnak rosszul

Több tízezer közszférában dolgozónál a bérkompenzáció ellenére nem teljesült az a kormányzati ígéret, hogy senki nem jár rosszabbul az adótörvény-változásokkal. Március 15-ig kell kérniük a közszférában dolgozóknak a bérkompenzációt, hogy január 1-ig visszamenőlegesen megkaphassák a jövedelempótlékot.