Címke: himalája (14 cikk)

Pénzcentrum | 2011. június 22. 14:02

A házba csapó villám valószínűbb, mint a biztos nyugdíj

Fontosnak tartják az öngondoskodást a magyarok, hiszen nem bíznak a majdani állami nyugdíjuk vásárlóerejében, de legtöbbjük nem képes félretenni nyugdíjas éveire, állapítja meg egy friss felmérés. Ha mégis megtakarításra kerül sor, akkor a lekötött forintbetét, a forintalapú életbiztosítás és az önkéntes nyugdíjpénztár a legnépszerűbb a lakosság körében.

Pénzcentrum | 2009. február 3. 13:00

Mélytengeri búvárkodás felszerelés nélkül: bemutatkozik a Google Ocean!

A 2006-ban bemutatott Google Earth segítségével felhasználók milliói járták már be Földünk minden pontját. Az internetes óriásvállalat hosszú kutató és fejlesztő munkát követően rövidesen lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezzünk egy eddig sokak számára ismeretlen világot, a tengerek és óceánok mélyét.

Pénzcentrum | 2008. június 3. 08:30

Még 2025 előtt katonai konfliktust okozhat a vízhiány!

Az ENSZ főtitkára egy tanulmányból idézett, amely 46 olyan országot vett lajstromba, ahol az édesvízért folytatott küzdelem belátható időn belül katonai konfliktust okozhat. Aggasztó példákat soroltak fel a népességrobbanástól a környezetszennyezésig.

Pénzcentrum | 2008. május 16. 16:00

Kínai turisták árasztják el a világot!

Kínáról, Indiáról, Latin-Amerikáról és a többi rendkívül gyorsan fejlődő országról rengeteget hallani az utóbbi években. Mára már nem csak olcsó termékekkel árasztják el a világot, de már ők maguk is megjelennek a piacokon, méghozzá turistaként. Eljutottak ugyanis arra a szintre, hogy nem csak vonzó, és egyre keresettebb utazási desztinációt, hanem maguk is jelentős utazóközönséget jelentenek.

Pénzcentrum | 2008. január 16. 15:00

Ahol a madár sem jár, ott érdemes síelni?

A turisták zöme olyan helyekre szeretne eljutni, ahol kevés a turista. Sok síelő esetében is hasonló a helyzet, hiszen messze nem ugyanolyan érzés egy zsúfolt sípályán lesiklani, mint egy olyan helyen, ahol a hó még érintetlen, s magunk kedvére száguldozhatunk. A Forbes elkészítette azon sípályák listáját, melyeket érdemes célba vennie azoknak, akik egyedül szeretnének síelni.

Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem