3 °C Budapest

Címke: fogaskerekű felújítás (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. április 21. 11:04

Felszámolják a bűnözést, a mocskot Buda legendás közparkjában!?

Végre megújulhat a Városmajor, amiről sajnos több negatív városi legenda is terjed. Buda egyik legszebb, ám sajnálatos módon romjaiban heverő közparkja sokak számára egyet jelent a környéki bűnözéssel, mocsokkal. Ám a hírek szerint már csak pár hónap és indulhat a felújítás, legalábbis ezt írja a kerületről szóló blogjában Váczi János, Hegyvidék alpolgármestere.

Nagy Bálint | 2013. április 10. 05:25

Újabb hatalmas fejlesztésre készülnek Budapesten Orbánék

Újra sí-, és rekreációs központ lehet Buda kedvelt kirándulóhelye, a Normafa. A fogaskerekű útvonalát is érintő nagyszabású Sváb-hegyi fejlesztést miniszterelnöki megbízott felügyeli - értesült a Pénzcentrum.hu.

MTI | 2012. augusztus 15. 16:02

Tarlós: 2014-ben indulhat a 4-es metró

Elviekben tartható a budapesti 4-es metró 2014-es átadása, miután 70 százalék fölé került a műszaki készültség - közölte Tarlós István. A főpolgármester sajtótájékoztatóján elmondta: a főváros és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) négy kiemelt közlekedési beruházás előkészítését kezdte meg.

Nagy Bálint | 2011. augusztus 27. 19:31

Képek: ilyen lesz az egykori Moszkva tér

Elkészült a Széll Kálmán tér fejlesztésének koncepcióterve, amelyről augusztus 31-ei ülésén dönthet a Fővárosi Közgyűlés. Amennyiben a közgyűlés megszavazza a koncepciót, úgy a nevében már megújult tér hatalmas átalakuláson eshet át. Mivel a Magyar Köztársaság 2011. évi költségvetése 3 milliárd forintot irányzott elő a Széll Kálmán tér felújítására így vélhetően meg is történhet a nagy ívű fejlesztés.