29 °C Budapest

Címke: egészségfejlesztés (20 cikk)

Pénzcentrum | 2020. október 19. 13:06

Küzdenek a magyar vállalatok: hogy legyen most biztonságos az irodai munka?

Jelenleg az elsődleges prioritás, legyen szó bármilyen cégről, az ellenálló képesség javítása és a váratlanra való felkészülés kell, hogy legyen. Vagyis a HR-vezetőknek nem azt kell megálmodniuk, hogyan készíthetik fel a vállalatukat a következő válságra, hanem azt, hogy készíthetik fel bármilyen válságra.

MTI | 2018. augusztus 23. 09:30

KLIK: Nincs országos pedagógushiány!

Nagyon sok módszertani tartalék van az oktatási rendszerben Hajnal Gabriella szerint. A Klebelsberg Központ új elnöke egy friss interjújában többek közt arról beszélt, hogy fontos a jó gyakorlatok összegyűjtése és megismertetése. Az elnök azt is hangsúlyozta - ellentétben a hivatalos statisztikákkal -, hogy nincs országos pedagógushiány.

Nagy Bálint | 2018. június 19. 15:05

Ennyire tartja fontosnak a melósok egészségét a Lidl és a Praktiker

Reakcióként a közegészségügy állapotára, ma egyre inkább felértékelődik a "company care" fogalomköre Magyarországon. Ezt szem előtt tartva kérdeztük az elmúlt hónapokban az ismertebb piaci szakértőket a vállalati felelősségvállalás fontosságáról; illetve arra is kíváncsiak voltunk, mit tesznek a dolgozók egészségének megőrzéséért, illetve fejlesztéséért a nagyobb hazai munkáltatók.

Pénzcentrum | 2018. június 18. 12:03

Kevesek kiváltsága: itt gyógyulhatnak a legszerencsésebb magyarok

Reakcióként a közegészségügy állapotára, ma egyre inkább felértékelődik a "company care" fogalomköre Magyarországon. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy a 2018-as év is számos új trendet hozott a vállalati egészség területén. Az alábbiakban szakértők bevonásával mutatjuk, melyek ma a legújabb irányzatok az egyre gyorsabban változó munkahelyi wellness-iparágban.