13 °C Budapest
Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. december 10.)

Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. december 10.)

2023. december 10. 07:45

Vasárnap se maradj le a hírekről! Templomba készülsz, de nem tudod, kell-e esernyő? Elfogyott a zsemlemorzsa, de nem tudod, hol kapod meg akciósan? Lemaradtál a lottósorsolásról? Most minden információt egy helyen megtalálsz! Mutatjuk, mit hoz a vasárnap. 2023. december 10.

Névnap

Judit

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 380.81 Ft
CHF: 402.15 Ft
GBP: 443.94 Ft
USD: 353.8 Ft

Ötöslottó

A sorsolás dátuma: 2023. december 9.
Az Ötöslottó nyerőszámai a 49. héten emelkedő számsorrendben a következők:
2, 4, 22, 62, 82
Joker: 933849

Ezen a héten nem volt telitalálat.
5-ös találat: 0 db
4-es találat: 63 db
3-as találat: 3020 db
2-es találat: 78081 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 14780 Ft
MOL: 2766 Ft
RICHTER: 8930 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.12.11: A kevésbé felhős tájakon is újból erősen megnövekszik a felhőzet, ami délután nyugat felől csökken. A köd napközben ritkul. Szórványosan előfordul eső, zápor, északkeleten hó, havas eső, néhol ónos eső is lehet. Több helyen megélénkül, néhol időnként megerősödik a déli, délnyugati szél. A minimum-hőmérséklet döntően -4 és +1 fok között alakul, de a havas Dunakanyarban és az Északi-középhegységben hidegebb lesz. Hajnalra enyhül az idő. A maximum -1 és +10 fok között várható, északkeleten mérhetik az alacsonyabb, nyugaton a magasabb értékeket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

2023.12.12: Legalább rövid időre a legtöbb helyen kisüt a nap, majd nyugat felől vastag, összefüggő felhőzet érkezik. Az ország északkeleti felén szórványosan várható záporos jellegű csapadék (de ónos eső sem kizárt), majd nyugat felől egyre többfelé elered az eső. Időnként megélénkül a nyugatias szél. A minimum -4 és +4 fok között várható. A csúcsérték 3 és 11 fok között alakul, északkeleten mérhetik az alacsonyabb, délen a magasabb hőmérsékleteket.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Alapvetően kedvezően alakul a levegő minősége. Várhatóan az egészségügyi határérték alatt marad a szállópor koncentrációja a csapadékos időjárásnak köszönhetően. (2023.12.10. vasárnap éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Kettős fronthatással kell számolni, így mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. (2023.12.10)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem