detail of a microphone with some bokeh on background

Kipakolt Litkai Gergely: így kerestek tízmillókat a sztárhumoristák

2023. június 17. 10:01

Bár nagyon komoly anyagi lehetőségekhez jutnak a közmédián szereplő Fábry Sándorék, még mindig Bödőcs Tibor keres a legjobban a magyar humoristák közül, de Fábry is Litkai Gergely is rengeteget keresett tavaly– derült ki a Forbes éves összeállításából. A Blikk megkereste az utóbbi humoristát, hogy érdeklődjön ennek okairól.

A legsikeresebb és legjobban kereső humorista a Forbes listája szerint Bödőcs Tibor, Kőhalmi Zoltán és Litkai Gergely volt a nemrég közölt céges beszámolók szerint. Közülük Bödőcs árbevétele tavaly visszaesett ugyan (az egy évvel korábbi 118 millió 668 ezerről 92 millió 430 ezer forintra), de így sem panaszkodhat, a mérlegfőösszege ugyanis majdnem eléri a félmilliárd forintot.

Fábry Sándor két cégével közel hatszázmillió forintos árbevételt ért el tavaly, de Nacsa Olivér is százmillió fölötti árbevételt tudhatott a magáénak. Kőhalmi Zoltán az előző évhez képest majdnem duplázott – nyolcvanmilliós bevételt produkált –, amiként kis híján Litkai Gergely: ő 68 milliót könyvelhetett el.

Érdekes jelenség, hogy amikor válság van – mondjuk Covid, gazdasági válság vagy komoly infláció – az emberek mindig a humorhoz menekülnek. Erre valahogy mindig szükség van, mert egy kicsit kiszakít mindenkit a negatív hangulatból. Némileg olyanok vagyunk, mint a vészkijárat

- árulta el a sikeres év okairól a bulvárlapnak Litkai Gergely.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem