A small group of Elementary students are seen sitting at their desks with hands raised as they wait to be called on by the teacher.  They are each dressed casually and have notebooks open on their desks in front of them and pencils in hand.

Új pályázat indult a magyar pedagógusoknak: elképesztő segítséget kaphatnak az iskolában

2023. június 21. 10:33

Komoly innovációval segítené a digitális oktatást, az ehhez való felzárkózást egy magyar cég. Sikeresen zárult a Redmenta legújabb közösségi finanszírozási kampánya, amit ezúttal a Brancs csapatával karöltve indított.

Sikeresen zárult a Redmenta legújabb közösségi finanszírozási kampánya, amit ezúttal a Brancs csapatával karöltve indított. A közösség erejének hála a Redmenta még a kampány ideje alatt elérte a kitűzött 1 000 000 forintos célösszeget, ami 69 magyar pedagógust juttat ingyenes Redmenta Plusz előfizetéshez - közölte a magyar startup friss közleményében.

Mint írják, az előfizetéssel a tanárok interaktív számonkéréseket, tananyagokat és projekt feladatokat állíthatnak össze, amit online dolgozhatnak fel a diákok. "De a Redmentával nem csak papírt lehet spórolni, hanem az átlátható szerkesztő felületnek, az egyszerű megosztási rendszernek és az automatikus javításnak hála a dolgozatírás és a tananyag készítése is rendkívüli mértékben lerövidül, nem kevés időt spórolva a túlhajszolt tanároknak" - teszik hozzá.

Tanáraink létfontosságú szerepet játszanak a jövő alakulásában. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy sok elhivatott pedagógusnak anyagi nehézségekkel kell szembenéznie, amikor a munkájához szükséges eszközöket önerőből kell beszereznie

- fogalmaz a Redmenta csapata.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Azt is hozzáteszik, hogy bár a Redmenta előfizetést országszerte sok iskola, tankerület és szakképzési centrum is támogatja, még mindig vannak olyan tanárok, akiknek nem megoldott az előfizetés finanszírozása. Ezeknek a tanároknak a megsegítésére indított pályázatot a Redmenta, ahol közoktatásban dolgozó tanárok jelentkezését várják, hogy a 69 ingyenes, egy évre szóló Redmenta Plusz előfizetés mielőbb kiosztásra kerüljön.

A Redmentának nem titkolt célja, hogy érdemi hatást gyakoroljon az oktatás fejlesztésére és eljuttassa digitális innovációját az ország minden iskolájába. Fenntartókkal és iskolákkal veszik fel a kapcsolatot a tanárok kérésére, folyamatosan növelik az ingyenes használat lehetőségeit, most pedig a pályázattal segítenek 69 tanárt előfizetéshez - zárul a közlemény.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 30. kedd
Katalin, Kitti
18. hét
Április 30.
A katonazene napja
Április 30.
Jazz világnap
Április 30.
A méhek napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm