7 °C Budapest
Picture of the Aldi Sud sign on one of their stores of Budapest, Hungary. Aldi, or Albrecht Diskont, is a brand of two discount supermarket chains with over 10,000 stores in 20 countries

Itt az Aldi legújabb nagy dobása: ezzel csábítanának magukhoz még több vásárlót

2023. március 20. 10:25

Új felületen, még több termék várja az ALDI Online bevásárlást igénybe vevő vásárlókat, akik immár bankkártyás fizetésű utánvéttel is kiegyenlíthetik rendelésüket. A ROKSH megújult online felületén a felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető menürendszerrel, és a kiemelt termékek listázásának lehetőségével a vásárlók amellett, hogy könnyen és gyorsan összeállíthatják bevásárlókosarukat, időt és pénzt spórolhatnak meg - közölte a boltlánc.

A vásárlók körében rendkívül népszerűvé vált az online élelmiszer-vásárlás, ezért az ALDI és a ROKSH számos innovációt hajtott végre. A fejlesztéseknek köszönhetően a személyes bevásárló mostantól a telefonos kapcsolattartás mellett az új, innovatív online egyeztető felületen is kommunikálhat a megrendelővel, ahol a felhasználó a helyettesítő termékek kiválasztása mellett további termékeket is a bevásárlókosarához tud adni, egészen addig, amíg a személyes bevásárló nem végez a csomag összeállításával.

A cég az online felület megújítása és a kommunikációs lehetőségek bővítése mellett egy új fizetési opciót is bevezetett: a fogyasztók kérésének eleget téve, a termékek utánvéttel is megvásárolhatóak, azaz a személyes bevásárlónál, helyszíni bankkártyás fizetéssel szintén kiegyenlíthető a számla. Az online fizetési mód igényléséhez a vásárlást megelőzően csupán egy, a ROKSH online felületén történő bankkártya-hitelesítésre van szükség.

Non-food termékek is rendelhetők az új felületen

Az online és offline szinergia megteremtése kapcsán már elérhetővé vált az oldalon az üzletlánc non-food választékának jelentős része és az áruházlánc – bolti árakkal egyező – akciós kínálata, valamint megjelent a közkedvelt kuponakciók online formája is. Ezeknek és a speciálisan az ALDI Online bevásárláshoz köthető kedvezményeknek – például a regisztrációval járó kedvezmény, a hírlevélben érkező kedvezmények, vagy az értékhatártól függő ingyenes kiszállítás – köszönhetően a vásárlók számára ezen a felületen még kedvezőbbé válhatnak a kis- és nagybevásárlások - közölték.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm