32 °C Budapest
Újabb CBA-k zárnak be: mutatjuk, mik nyílnak helyettük

Újabb CBA-k zárnak be: mutatjuk, mik nyílnak helyettük

2018. április 12. 09:00

Újabb CBA-üzlethelyiségeket ad át versenytársnak üzemeltetésre Baldauf László visszavonuló CBA-vezér. A Portfolio értesülése szerint ezúttal Spar nyílik majd az üzletekben.

Három CBA-bolt hamarosan Sparként üzemel tovább, ami azt jelzi, hogy Baldauf László folytatja a kivonulását a hálózatból - tudta meg a Portfolio. A milliárdos CBA-alapító kivonulása már tavaly elkezdődött, aki - habár a hazai cégek megerősítését szeretné -, a Lidl után most a Sparnak adja át boltjainak üzemeltetési jogát. A lap információi szerint több CBA-vezér is a kivonulási lehetőségeket "nézegeti", de ezt a CBA cáfolta.

Baldauf László, a CBA egykori elnöke, jelenleg tiszteletbeli elnöke erdőkertesi boltjától, a budapesti Andrássy útitól, valamint egy harmadik, szintén pesti üzletétől válik meg ezúttal, amelyek hamarosan Spar-ként nyithatják meg kapuikat. Baldauf szisztematikusan "zárja be" a CBA boltjait, még tavaly adta át a Lidl-nek a legjobb üzleteinek üzemeltetési jogát.

A mostani három üzlet átvétele kapcsán a Portfolio megkereste a Spart is, akik kérdésünkre közölték, hogy "természetesen ahogy a múltban, úgy a jelenben sem zárkózunk el újabb akvizícióktól - amennyiben ilyenekre lehetőség nyílik - hiszen hosszú távon elkötelezettek vagyunk a magyar vásárlók iránt".

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?