Új üzletlánc érkezik Magyarországra

Pénzcentrum
2013. szeptember 25. 16:40

Októbertől új, nemzetközi műszaki szakkereskedés hálózat jelenik meg a magyar piacon. Egy éven belül várhatóan 200 Expert szakkereskedés működik majd országszerte - tájékoztatta az üzletlánc a Pénzcentrum.hu-t. A háttérben az Euronics egyik fele, a Bravotech áll.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Októbertől a magyar piacra is belép az Expert a világ egyik legnagyobb műszaki kiskereskedelmi hálózata, amely világszerte 20 milliárd euró forgalmat bonyolít évente. Európában, 17 országban, 3 000 bolttal van jelen, a tavalyi évet közel 10 milliárd euró forgalommal zárta.

A közlemény szerint az új üzletek mellett a Bravotech Group jelenlegi üzleteit is átalakítják, így azok is az Expert-lánc tagjai lesznek. Többek között a Bravotech Kft. által üzemeltetett 47 Euronics üzlet is Expert márkanéven működik tovább. Az új dizájn mellett, magasabb színvonalú kiszolgálás és minőségi szolgáltatások is várják a fogyasztókat.(A Bravotech Kft. eladta a Euronics márkanevet a Vöröskő Kft.-nek, akivel közösen üzemeltette Magyarországon az Euronics szaküzleteket.)


Az Expert műszaki szakkereskedések az európai trendekhez igazodva 300-1200 m2 alapterületű üzlethelyiségekben működnek majd. Ezzel a teljes kínálat kb. 30 százaléka jelenik meg a boltokban. Emellett azonban képzett eladók segítségével, tableteken keresztül tudják megtekinteni a vásárlók az Expert teljes kínálatát. Így a méretgazdaságosság megtartása mellett, az Expert szaküzletek teljes választéka elérhető a fogyasztó számára, ott a helyszínen.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?