2 °C Budapest

Unicredit-ügyfelek, figyelem! Leáll a bank rendszere!

Pénzcentrum
2012. november 16. 16:14

2012. november 17-én és 18-án leáll az Unicredit bank rendszere. A bank technikai fejlesztésre hivatkozva szünetelti több szolgáltatását is.

" Tájékoztatjuk, hogy 2012. november 17-én és 18-án (szombat-vasárnap) az alábbi szolgáltatásaink a megadott időszakokban technikai fejlesztés, karbantartás miatt nem, vagy korlátozottan állnak rendelkezésére:
- SpectraNet Internet Banking, Mobil Banking, Telepített Spectra programok: november 17-én 18 óra és 18-án délelőtt 10 óra között nem elérhetőek.
- Telefonbank-szolgáltatásunk: november 17-én 20 óra és november 18-án hajnali 3 óra között munkatársaink kizárólag általános termékinformációval és szükség esetén bankkártyája letiltásával kapcsolatban tudnak segíteni. Számlaműveletek megadására ez idő alatt nincs lehetőség.
- Készpénzfelvétel UniCredit-bankautomatán keresztül: november 17-én 20 óra és 18-án hajnali 3 óra között a szolgáltatás szünetel.
- Készpénzbefizetés UniCredit-bankautomatán keresztül: november 17-én 20 óra és 18-án hajnali 3 óra között szolgáltatásunk szünetel.
- Hitelkártya-műveletekről szóló SMS-küldés: november 17-én 18 óra és 18-án délelőtt 10 óra között szolgáltatásunk szünetel.

Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelettel: UniCredit Bank Hungary Zrt. " - olvasható a bank honlapján.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?