1 °C Budapest

Rekordok dőlhetnek meg szombaton

Pénzcentrum
2011. december 21. 10:34

Európában december 23-a lesz a legforgalmasabb nap a vásárlások tekintetében. A Visa Europe körülbelül 50 millió tranzakció lebonyolítására számít, mely több mint 2,6 milliárd euró értékű költést jelent majd a társaság kártyáin, az év legforgalmasabb napján, amikor az emberek utolsó karácsonyi ajándékaikat szerzik be.

A nap folyamán várhatóan a vásárlók percenként közel 2 millió eurót költenek, mely költések 70 százaléka várhatóan betéti kártyán történik majd. Ez a rekord összeg 9 százalékos növekedést mutat a tavalyi évi eredményekhez képest.

A társaság tapasztalatai alapján az év legforgalmasabb napja mindig december 23-a. Idén viszont arra számítanak, hogy a legforgalmasabb óra nem erre a napra esik majd. Mivel Szenteste ebben az évben szombatra esik, a kártyatársaság úgy jósolja, hogy a tranzakciók számát tekintve a legmozgalmasabb időszak december 24-én 12 és 13 óra között várható.

 

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?