18 °C Budapest

Így juthatsz el háromezer(!) forintért a VB-döntőre

2010. május 28. 12:02

Rákapcsoltak az üzletláncok, érzi a piac, hogy közeledik az év legjelentősebb sporteseménye, a labdarúgó világbajnokság. A Tesconál akciós a tökmag, a Lidl pedig 3000 forintos vásárlásért cserébe akár a döntőre is kivisz.

13 nap van hátra a 2010-es labdarúgó világbajnokság kezdetéig, az áruházláncok pedig már egyértelműen rápörögtek az idei nyár -várhatóan- legjobban "meglovagolható" eseményére.

A Lidl nyereményjátékában nem kevesebbet kínál, mint egy dél-afrikai utazást, VB-döntővel egybekötve. Ha május 27 - június 23. között a Lidlben vásárolunk, 3000 forint felett, és beküldjük a vásárlást igazoló nyugtán szereplő boltszámot és a vásárlási nyugtaszámot SMS-ben, 2 személyes utazást és VB döntő belépőt nyerhetünk.

A Tesco mától érvényes katalógusa öt oldalon keresztül kínálja az akciós televíziókat: ilyenkor komolyan felpörögnek az értékesítések, mint ahogy a minap erről bővebben is beszámoltunk: Most vegyél lapostévét! Jön a VB, itt vannak az akciók!

Érdekes, hogy a Tesco -a már-már közhelynek számító- sör, tökmag, focilabda akciókon túl több haj-és szakállnyírót is hirdet. Talán nem járunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk, ezekkel az eszközökkel vélhetően a klasszikus "bundesliga" és "Beckham" frizurák gyors és takarékos elkészítésében szeretnének segítséget nyújtani.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Jirí Novotny cseh focista klasszikus bundesliga hajjal


A Pénzcentrum szerkesztőségének egyöntetű véleménye szerint a legötletesebb akciókkal a Cora készült: 48 oldalas Foci VB katalógusukban a TV-ktől kezdve a mobiltelefonokon, izzadás gátló stifteken, rollereken, felfújható medencéken át a mélyhűtött pizzákig sikerült belezsúfolni mindent, aminek csak köze lehet a labdarúgáshoz. Mégis, a hetedik oldalon található VB-menetrend az, amit igazán ötletesnek találtunk, de az eseményhez kapcsolódik nyereményjáték, sőt, 0%-os THM-mel kapható áruhitel is.

 

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?