11 °C Budapest

Új utazási honlap: félmilliárdan nézhetik

2009. október 21. 08:17

Európa új perspektívából - ezt a címet kapta a 39 európai ország nemzeti turisztikai hivatalait tömörítő Európai Turisztikai Bizottság (ETC) megújult honlapja.

Elsőként a nemzetközi szervezet októberi közgyűlése előtt ismertették a www.visiteurope.com címen elérhető megújult weboldalt, amely az öreg kontinenst egységes turisztikai desztinációként népszerűsíti. Az elmúlt napokban a montenegrói Budván Arthur Oberascher a szervezet elnöke, valamint Predrag Nenezic, Montenegro turizmusért felelős minisztere közösen indították el az új rendszert.

Az ünnepélyes eseményre az ETC 39 (nem csak európai) országot képviselő tagsága előtt került sor. Az online rendszerek térnyeréséből adódó új lehetőségekkel lépést kíván tartani a nemzetközi szervezet is, mely a jövőben az új weblap segítségével szólítja meg azt a csaknem 500 millió turistát, akik évente felkeresik Európát. Az ETC honlapján az érdeklődők nemcsak új design-és színvilággal találkozhatnak, de a tartalom is teljesen új formát öltött.

A három elkülönülő, de egymáshoz jól illeszkedő részből álló oldalon (Discover Europe; Plan your trip; Share your experiences) a látogatók kevésbé ismert úti célokat fedezhetnek fel, közvetlenül a szolgáltatókkal konkrétan megtervezhetik utazásukat, valamint ismert közösségi oldalakon megoszthatják a kontinensen szerzett élményeiket.

Az ETC Marketing és Technológia Hálózat (Marketing and Technology Network) munkacsoportja folyamatosan dolgozott a közös európai turisztikai portál, a www.visiteurope.com továbbfejlesztésén annak érdekében, hogy 2009 októberében elindíthassák a teljesen átalakított, új portált.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 4. hétfő
Kázmér
10. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem