13 °C Budapest

Magyarország Reggelire

2009. október 7. 10:32

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete az osztrák turisták számának további növelése érdekében őszi forgalomélénkítő kampányt indított, stratégiai partnerségben Ausztria leghallgatottabb kereskedelmi rádiójával, valamint a leglátogatottabb internetes portál üzemeltetőjével.

Az újabb, átfogó turistacsalogató kampány az MT Zrt. ausztriai képviseletének honlapján indult október elsején, ahol tíz hazai szálloda ajánlata irányítja az osztrákok figyelmét az euró továbbra is kedvező magyarországi vásárlóértékére. A kampány során a kedvezményes ajánlatcsokor átlinkelésre kerül majd a havi 2,3 millió látogatóval (unique client) rendelkező www.herold.at portál nyitólapjára is.

Október közepétől, a KRONEHIT rádió két héten át tartó "autós reggeli" (Staufrühstück) akciót szervez Bécsben és környékén az MT Zrt. ausztriai külképviseletével közösen. Az akció keretében, a forgalmas közlekedési csomópontokban várakozó autósok között, tízezer darab ajándékcsomagot osztanak szét, amely a szponzorok reggeli frissítői és ajándékai mellett, (pl: gyümölcsnektár, édesség, napilap) négy szórólapot is tartalmaz, hazai szállodai szolgáltatók speciális ajánlataival.

A kéthetes akció időtartalma alatt 132 rádiós spot harangozza be az eseményt, amely nyomon követhető a www.kronehit.at honlapon is. Az MT Zrt. országlogója és a külképviseleti honlapcím, mind az ajándékcsomagon, mind pedig a KRONEHIT honlapon megtalálható. A KSH friss kimutatása szerint az idei nyár végéig 6,7 százalékkal nőtt az osztrák vendégéjszakák száma a hazai szállodákban az elmúlt év hasonló időszakához képest.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 25. 16:07