Országos bionap vasárnap, ajándékokkal

2009. június 15. 14:32

Szeretne pálinkafőző üzemben vagy rózsaszolárumban járni, esetleg lovasszekérrel kocsikázna egy gyümölcsösben, megkóstolná a spenótlevest és szürkemarha pörköltet enne? 2009. június 21-én, vasárnap megteheti.

A Magyar Biokultúra Szövetség az Országos Bionap alkalmából hét biogazdaságban tart nyílt napot. Látogasson meg Ön is egy mintagazdaságot, ahol ingyenes programok és hazai bioélelmiszerek, biotermékek várják! Az első 500 látogató minden helyszínen ajándékcsomagot kap.

Biogazdák segítségével betekintést nyerhet egy-egy gazdaság életébe. Megtudhatja, mitől bio a biotermék és mire érdemes vásárláskor figyelnie. Kérdéseire szakértők válaszolnak. Tarpán, Fajszon, Iváncon, Tamásiban, Hegyesden, Szendrőn és Galgahévízen is biovásárral és változatos programokkal várják az érdeklődőket.

További információ és részletes program: www.biorendezvenyek.hu

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm