Turistacsalogató ajánlatok az 55 feletti korosztálynak

2009. május 13. 16:32

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviselete által szervezett tanulmányutak és sajtótájékoztatók eredményeként az 55+ korosztály körében legnépszerűbb osztrák magazinok Budapestet és környékét ajánlják olvasóiknak, mint nosztalgiázásra és kulturális kikapcsolódásra igen alkalmas utazási célpontot.

A százezres olvasótáborral rendelkező Golden Age utazási és életmódmagazin legfrissebb száma a budapesti kávéházak és fürdők felfedezésére csábítja olvasóit, konkrét csomagajánlatot is említve az érdeklődőknek. A cikk említést tesz arról, hogy Budapest Ausztriából immár az új "szupervonattal", a railjettel is elérhető naponta többször.

Ugyancsak az osztrák senior korosztály legkedveltebb on-line magazinja, a - havonta 130 ezer hűséges, célcsoportba tartozó látogatóval rendelkező - www.55plus-magazin.net utazási rovata is számos unikális magyarországi programra hívja fel az oldal látogatóinak figyelmét. A Gödöllői Királyi Kastély programjaiból készült részletes összeállításából kedvükre válogathatnak a kultúra és a nosztalgia iránt érdeklődők. A Szépművészeti Múzeum Mucha-kiállítása - a cikk szerzői szerint - ugyancsak megér egy budapesti utazást.

Az MT Zrt. ausztriai képviseletével együttműködésben az osztrák Elite Tours utazási iroda külön kedvezményes ajánlatot dolgozott ki a tárlatot Ausztriából felkeresni szándékozók számára. Az idei év első negyedében a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régió kereskedelmi szálláshelyein 15 százalékkal nőtt az osztrák vendégek száma.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 3. 19:16