22 °C Budapest

Turistacsalogató ajánlatok az 55 feletti korosztálynak

2009. május 13. 16:32

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviselete által szervezett tanulmányutak és sajtótájékoztatók eredményeként az 55+ korosztály körében legnépszerűbb osztrák magazinok Budapestet és környékét ajánlják olvasóiknak, mint nosztalgiázásra és kulturális kikapcsolódásra igen alkalmas utazási célpontot.

A százezres olvasótáborral rendelkező Golden Age utazási és életmódmagazin legfrissebb száma a budapesti kávéházak és fürdők felfedezésére csábítja olvasóit, konkrét csomagajánlatot is említve az érdeklődőknek. A cikk említést tesz arról, hogy Budapest Ausztriából immár az új "szupervonattal", a railjettel is elérhető naponta többször.

Ugyancsak az osztrák senior korosztály legkedveltebb on-line magazinja, a - havonta 130 ezer hűséges, célcsoportba tartozó látogatóval rendelkező - www.55plus-magazin.net utazási rovata is számos unikális magyarországi programra hívja fel az oldal látogatóinak figyelmét. A Gödöllői Királyi Kastély programjaiból készült részletes összeállításából kedvükre válogathatnak a kultúra és a nosztalgia iránt érdeklődők. A Szépművészeti Múzeum Mucha-kiállítása - a cikk szerzői szerint - ugyancsak megér egy budapesti utazást.

Az MT Zrt. ausztriai képviseletével együttműködésben az osztrák Elite Tours utazási iroda külön kedvezményes ajánlatot dolgozott ki a tárlatot Ausztriából felkeresni szándékozók számára. Az idei év első negyedében a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régió kereskedelmi szálláshelyein 15 százalékkal nőtt az osztrák vendégek száma.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 24. 08:05