24 °C Budapest

Turistacsalogató ajánlatok az 55 feletti korosztálynak

2009. május 13. 16:32

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviselete által szervezett tanulmányutak és sajtótájékoztatók eredményeként az 55+ korosztály körében legnépszerűbb osztrák magazinok Budapestet és környékét ajánlják olvasóiknak, mint nosztalgiázásra és kulturális kikapcsolódásra igen alkalmas utazási célpontot.

A százezres olvasótáborral rendelkező Golden Age utazási és életmódmagazin legfrissebb száma a budapesti kávéházak és fürdők felfedezésére csábítja olvasóit, konkrét csomagajánlatot is említve az érdeklődőknek. A cikk említést tesz arról, hogy Budapest Ausztriából immár az új "szupervonattal", a railjettel is elérhető naponta többször.

Ugyancsak az osztrák senior korosztály legkedveltebb on-line magazinja, a - havonta 130 ezer hűséges, célcsoportba tartozó látogatóval rendelkező - www.55plus-magazin.net utazási rovata is számos unikális magyarországi programra hívja fel az oldal látogatóinak figyelmét. A Gödöllői Királyi Kastély programjaiból készült részletes összeállításából kedvükre válogathatnak a kultúra és a nosztalgia iránt érdeklődők. A Szépművészeti Múzeum Mucha-kiállítása - a cikk szerzői szerint - ugyancsak megér egy budapesti utazást.

Az MT Zrt. ausztriai képviseletével együttműködésben az osztrák Elite Tours utazási iroda külön kedvezményes ajánlatot dolgozott ki a tárlatot Ausztriából felkeresni szándékozók számára. Az idei év első negyedében a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régió kereskedelmi szálláshelyein 15 százalékkal nőtt az osztrák vendégek száma.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 13. szombat
Ida
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem