5 °C Budapest

Kiderült: brutális akciók jönnek karácsony után!

Pénzcentrum
2008. december 8. 05:38

Eddig is lehetett sejteni, hogy a kiskereskedelmi óriások nem ülnek majd ölbe tett kézzel a karácsonyi roham után rajtuk maradt készletek birtokában, egy most kiszivárgott hír szerint azonban a szokásosnál is mozgalmasabb akciós periódusra lehet készülni, melyben eddig elképzelhetetlen ajánlatok is helyet kapnak.

Egy ideje lehet már olvasni különféle blogokban, hogy a kiskereskedelmi szegmens gigásza, a Wal-Mart nagyon komolyan gondolkodik az Apple slágertermékének, az iPhone-nak a tömeges értékesítésén, melyhez természetesen az eddiginél jóval barátibb árat kell kapcsolni. Szerencsére ez a törekvés úgy tűnik, hogy egybeesik az Apple azon céljával, hogy letarolja az okostelefonok piacát, melynek érdekében állítólag kifejezetten a Wal-Mart kérésére elérhetővé tesz egy 4 gigás iPhone 3G modellt, amit 99 dollárért meg lehet majd venni.

A Wal-Mart illetékese ugyan egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a híresztelést, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy nagy valószínűséggel valóban betörhetnek az iPhone-ok a tömegpiacra. A Wal-Mart állítólag december 28-tól árulhatja majd az Apple készülékét.

A hír hihetőségét erősíti, hogy a kiskereskedő óriás a másik ígéretes készülékre, az Androidos G1-re is kötött szerződést, melyet 31 dollárral árul kevesebbért, mint a T-Mobile.

A várhatóan nem mindennapi ajánlat mellett az autópiaci szakértők igyekeznek mostanában a két ünnep közötti vásárlásra bátorítani az embereket, mondván, hogy a kereskedők igyekeznek majd teljesíteni az éves értékesítési célokat, melyhez komoly árengedményeket kell majd adniuk, hogy leépíthessék készleteiket. Különösen igaz az idei évre, hogy a kereskedők szeretnének minél kevesebb készlettel zárni, így a néhány hónapja még elképzelhetetlen árszintek is elérhetővé válhatnak karácsony után.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem