1 °C Budapest

Filmletöltés diszkont áron - Csak egy kísérlet?

Pénzcentrum
2006. november 29. 15:00

A világ legnagyobb kiskereskedője, a Wal-Mart kísérleti jelleggel videó letöltési szolgáltatást indít, mellyel egy dinamikusan növekvő piacból szeretne kihasítani egy szeletet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A cég először a Superman visszatér című DVD-t kezdte videó letöltési opcióval árusítani, mely utóbbi lehetőség egyetlen más kiskereskedőnél sem érhető el.

A zeneletöltési piacra már korábban belépett a Wal-Mart, ahol 88 centes dalonkénti árával versenyképesnek bizonyul az iTunes 99 centes értékével szemben.

A Superman film esetében a vásárlók 3 lehetőség közül választhatnak: 1.97 dollárért hordozható készülékekre tölthetik le a filmet, 2.97 dollárért laptopok és személyi számítógépek által lejátszható formátumot kapnak, míg 3.97 dollár ellenében minden készüléken megjeleníthető a film.

A teszt keretében a jövőben számos film és TV-show lesz letölthető a cég honlapjáról. A Wal-Mart formátumáról fontos tudni, hogy az Apple iPod-ja nem játssza le. Elemzők szerint érdemes lesz odafigyelni arra, hogy a mostani egy egyszeri promóció vagy lesz folytatása.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?