0 °C Budapest

Vallott a rendőr: "Szégyent hoztam a..."

Pénzcentrum
2006. augusztus 4. 06:50

Egy nappal azelőtt, mielőtt a bíróságon kihallgatták volna, lemondott posztjától az a new-yersey-i amerikai rendőr, aki illegális fogadóirodát üzemeltetett.


James Harney az ügyvédje honlapján keresztül küldött üzenetet, amelyben sajnálatát fejezte ki, hogy szégyent hozott a családjára és a rendőrségre. A levélben nem említette, hogy miben vétkezett pontosan.

A hatóság azt állítja, hogy a volt rendőr a hajdani jégkorong játékost, Rick Tocchetet és egy másik embert segített abban, hogy fogadóirodát üzemeltessenek. Senkit sem idéztek be a bíróságra azok közül, akik fogadásokat kötöttek.

Sem Harvey ügyvédje, sem a hatóságok nem nyilatkoztak arról, hogy mi a pontos vád az ex-nyomozó ellen.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mint ismeretes, a szerencsejátékkal kapcsolatos ügyeket meglehetősen keményen kezelik az Egyesült Államokban, erre utal a BetOnSports vezetőjének közelmúltbeli letartóztatása is, mely általános pánikhangulatot váltott ki a szegmensben. Mindez persze a szektortársak részvényeinek árfolyamát sem hagyta érintetlenül.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 9. csütörtök
Abigél, Alex
6. hét
Február 9.
Pizza világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. február 8. 20:53