3 °C Budapest

Vallott a rendőr: "Szégyent hoztam a..."

Pénzcentrum
2006. augusztus 4. 06:50

Egy nappal azelőtt, mielőtt a bíróságon kihallgatták volna, lemondott posztjától az a new-yersey-i amerikai rendőr, aki illegális fogadóirodát üzemeltetett.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


James Harney az ügyvédje honlapján keresztül küldött üzenetet, amelyben sajnálatát fejezte ki, hogy szégyent hozott a családjára és a rendőrségre. A levélben nem említette, hogy miben vétkezett pontosan.

A hatóság azt állítja, hogy a volt rendőr a hajdani jégkorong játékost, Rick Tocchetet és egy másik embert segített abban, hogy fogadóirodát üzemeltessenek. Senkit sem idéztek be a bíróságra azok közül, akik fogadásokat kötöttek.

Sem Harvey ügyvédje, sem a hatóságok nem nyilatkoztak arról, hogy mi a pontos vád az ex-nyomozó ellen.

 

ELINDULT A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Mint ismeretes, a szerencsejátékkal kapcsolatos ügyeket meglehetősen keményen kezelik az Egyesült Államokban, erre utal a BetOnSports vezetőjének közelmúltbeli letartóztatása is, mely általános pánikhangulatot váltott ki a szegmensben. Mindez persze a szektortársak részvényeinek árfolyamát sem hagyta érintetlenül.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?