13 °C Budapest

Itt a Tele1! - Mit tud az új mobilcég?

Pénzcentrum
2006. május 10. 10:30

Már hazánkban is elérhető a Tele1 Kft. szolgáltatása, az új mobilcég olcsóbb külföldi mobiltelefonálást nyújt, ehhez azonban új SIM-kártya és ennek megfelelően új telefonszám szükséges.

Már hazánkban is elérhető a Tele1 Kft. szolgáltatása, az új mobilcég olcsóbb külföldi mobiltelefonálást nyújt, ehhez azonban új SIM-kártya és ennek megfelelően új telefonszám szükséges - írja a Napi.

A világ 76 országában a hívások fogadása ingyenes, a kezdeményezett hívás díja pedig a legtöbb irányba 0.5 euró. Az SMS-ek egységesen 25 eurócentbe kerülnek, ezen díjakra azonban rá kell számolni a 20%-os áfát.

A prepaid SIM-kártya megrendelhető az interneten, azt futár szállítja ki. A kártya az utolsó feltöltés után egy éven át biztosít elérhetőséget.

A szolgáltatás visszahívási rendszerben működik: ingyenes rendszerüzenettel jelzi a telefon a híváskezdeményezés szándékát a központnak, mely visszahívja a telefonálót és összekapcsolja a hívott féllel.

A Tele1 egy kanadai tulajdonú cég termékét értékesíti viszonteladóként. A szolgáltatás kezdeti költségei 50 millió forintos eredménynél térülnek meg, a 10-15 milliós befektetéssel indított szolgáltatás azonban várhatóan már három hónap múlva megáll a saját lábán.

Az idei terv 10 ezer SIM-kártya értékesítése. A szolgáltatás itthon mindhárom mobilcég hálózatát használja.
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?