29 °C Budapest

Itt a Tele1! - Mit tud az új mobilcég?

Pénzcentrum
2006. május 10. 10:30

Már hazánkban is elérhető a Tele1 Kft. szolgáltatása, az új mobilcég olcsóbb külföldi mobiltelefonálást nyújt, ehhez azonban új SIM-kártya és ennek megfelelően új telefonszám szükséges.

Már hazánkban is elérhető a Tele1 Kft. szolgáltatása, az új mobilcég olcsóbb külföldi mobiltelefonálást nyújt, ehhez azonban új SIM-kártya és ennek megfelelően új telefonszám szükséges - írja a Napi.

A világ 76 országában a hívások fogadása ingyenes, a kezdeményezett hívás díja pedig a legtöbb irányba 0.5 euró. Az SMS-ek egységesen 25 eurócentbe kerülnek, ezen díjakra azonban rá kell számolni a 20%-os áfát.

A prepaid SIM-kártya megrendelhető az interneten, azt futár szállítja ki. A kártya az utolsó feltöltés után egy éven át biztosít elérhetőséget.

A szolgáltatás visszahívási rendszerben működik: ingyenes rendszerüzenettel jelzi a telefon a híváskezdeményezés szándékát a központnak, mely visszahívja a telefonálót és összekapcsolja a hívott féllel.

A Tele1 egy kanadai tulajdonú cég termékét értékesíti viszonteladóként. A szolgáltatás kezdeti költségei 50 millió forintos eredménynél térülnek meg, a 10-15 milliós befektetéssel indított szolgáltatás azonban várhatóan már három hónap múlva megáll a saját lábán.

Az idei terv 10 ezer SIM-kártya értékesítése. A szolgáltatás itthon mindhárom mobilcég hálózatát használja.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22