16 °C Budapest
Ide vágynak a magyarok: szeretjük az egzotikus helyeket

Ide vágynak a magyarok: szeretjük az egzotikus helyeket

2017. október 13. 16:30

A magyarok döntő többsége, ha bárhová utazhatna a világon, akkor legszívesebben New Yorkba menne.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is New York a hazai utazók kedvenc célpontja - derült ki a repjegy.hu felméréséből, akik második alkalommal készítették el a felmérésüket, 60 ezer fő részvételével.

A 2016-ban második helyet megszerző Barcelona idén csak a 11. helyre elegendő szavazatot kapott és London is kikerült a top 10-ből.

Az idei top 10-es lista:

1. New York, USA

2. Denpasar Bali, Indonézia

3. Male, Maldív-szigetek

4. Phuket, Thaiföld

5. Párizs, Franciaország

6. Sydney, Ausztrália

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

7. Los Angeles, USA

8. Honolulu, USA

9. Róma, Olaszország

10. Miami, USA

Emellett továbbra is vonzódunk az egzotikus helyek iránt: Indonézia, a Maldív-szigetek, Thaiföld és Ausztrália továbbra is vonzó úti cél a magyarok számára. Phuket a tavalyi 19. helyről került fel idén a 4. helyre, míg a tavalyi 6. helyezést elérő Bangkok idén csak a 19. lett. Bora Bora idén a 13. helyre csúszott vissza a tavalyi 10.helyről.

Nem került fel a top 10-be, de továbbra is sokan utaznának Dubajba, tavaly 13., idén 16. helyre került ez az úti cél az összesített listán. A ranglistát vágyaink mellett a realitás is befolyásolta, ezt jól mutatja például, hogy a tavalyi 120. helyről idén a 49-re jött föl Isztambul, ahová valóban sok magyar turistautazott idén.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?