Címke: fürjes balázs (12 cikk)

MTI | 2013. február 4. 17:34

1 hónap múlva bezár a legendás magyar stadion

A kormány 6,9 milliárd forint átcsoportosításáról határozott a ferencvárosi Albert Stadion építésének idei munkálataira. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. novemberben írta ki a kivitelezésre vonatkozó pályázatot. Ebből kiderült, hogy legalább 22 ezer, de belföldi meccsek esetén a vendég- és a hazai szektor állóhelyeivel 23 700 férőhelyes, fedett lelátójú stadion épül, amelyet a jelenlegihez képest 90 fokkal forgatnak el.

MTI | 2012. november 23. 20:03

25 milliárdból újulhat meg Budapest legendás közparkja

2015 szeptemberére elkészül a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek (NKE) helyet adó Ludovika Campus a VIII. kerületi Orczy kertnél. A 24,5 milliárd forintos, még az idén induló beruházáshoz kapcsolódó két építészpályázat pénteki budapesti eredményhirdetésén Fürjes Balázs kormánybiztos bejelentette, azt javasolja a kormánynak, hogy a költségekből közel 20 milliárd forintot a kormány európai uniós forrásból biztosítson.

MTI | 2012. május 10. 17:26

Tízmilliárdos beruházás Budapesten: megújul a VIII. kerület egy része

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) új épületegyüttesének átépítéséről a napokban döntött a kormány, a beruházás első ütemében 4,7 milliárd forintot fordít az Orczy-kertben lévő Ludovika campus átépítéséhez, a teljes beruházás a tervek szerint 24,5 milliárd forintba kerül majd - közölte Fürjes Balázs nagyberuházási kormánybiztos csütörtökön az MTI-vel.

MTI | 2012. január 12. 13:02

Romokban az ország, de milliárdokat költenénk a focira

Összesen 12 milliárd forintból építhető fel a Ferencváros új Üllői úti stadionja, s márciusban, az IMF-tárgyalások lezárása után dőlhet el, hogy 2014-re megvalósítható lesz-e a beruházás.

MTI | 2011. november 4. 14:19

Mégis újjáépítik a Puskás Ferenc Stadiont?

Megtárgyalta és elfogadta a kabinet a Puskás Ferenc Stadion újjáépítésével kapcsolatos koncepciót - közölte a kormányszóvivő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Pénzcentrum | 2006. február 19. 20:41

Két új metrót és Duna-hidat ígér a Fidesz

A Navracsics Tibor által vezetett Polgári Kormányzás 2006 munkacsoport rendezvényén bemutatták a két éves munka eredményeként elkészült Új Budapest Tervet. A nagyobbik ellenzéki párt két új Duna-hidat, az M0-ás körgyűrű befejezését és két új metróvonalat ígér a fővárosiaknak. Fürjes Balázs, a munkacsoport Budapest programigazgatója elmondta, hogy a jelenlegi budapesti politika magára hagyta a

Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem