3 °C Budapest

Az ünnepi hétvégén is síelhetünk Magyarországon

MTI
2012. március 12. 17:06

"Sítalpra magyar" elnevezéssel, nemzeti színűre festett sípályával, színes ünnepi programokkal és méteres hóval várja március 15. és 18. között a látogatókat a mátraszentistváni Sípark.

A programban szerepel nyílt síverseny, ingyenes síoktatás, nemzeti fáklyás csúszás, történelmi totó, mindvégig magyar dalok szólnak, illetve a melegedőkben a legfinomabb magyar ételeket kóstolhatják meg a sízők - közölte Erbeszkorn Tamás, a Sípark médiareferense az MTI-vel. Ezen kívül pedig 3 kilométernyi sípálya és igazi téli hangulat várja a vendégeket.

A hétvégi mérések szerint a pályák felületének több mint 50 százalékát legalább egy méter hó borítja, de vannak olyan helyek, ahol ennél is vastagabb a hótakaró.

Mindennek nyomán egy felmelegedés esetére is kellő hótartalékkal rendelkeznek, így a tervek szerint március végéig várja a látogatókat a Sípark - mondta a referens.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 9. 12:30