A világ legmagasabb épületében nyit szállodát a divatdiktátor

Pénzcentrum
2010. április 27. 18:02

Egyre inkább divatba jön, hogy a világhírű divatmárkák nem csupán a ruhaüzletekben kínálják termékeiket, hanem a szállodaiparban is megjelennek szolgáltatásaikkal. Ezzel a lépéssel egyidejűleg kihasználhatják a márkanév értékét, és akár tovább is emelhetik annak fényét.

Moschino és Versace, csak két név a divat világából, melyek már rendlelkeznek a világ valamely pontján szállodával. Ehhez az elitklubhoz csatlakozik a mai napon a világhírű, 75 éves olasz divattervező Giorgio Armani nevét viselő márka is.

A Burj Khalifa


Armani a világ legmagasabb épületében, a Burj Kalifában (korábbi nevén: Burj Dubai) nyitja meg első - természetesen öt csillagos - szállodáját. A hotel a 828 méter magas, 160 emeletes épület alsó nyolc szintjén valamint a 38. és 39. emeleten helyezkedik el, összesen 40 ezer négyzetméteren - írja a YahooNews.


A szállodában összesen 160 szobát alakítottak ki. A vendégek szórakoztatásáról és ellátásáról a hotelhez tartozó fedett és nyitott úszómedencék és nyolc étterem gondoskodik. Az éttermek között megtalálható a tradicionális toszkán ételeket kínáló is, de akad köztük indiai, japán és mediterrán ízeket felvonultató is.

Az Armani dizájn


A luxusszálloda kényelméért és a nem mindennapi környezetért a szálloda vendégeinek sem a szokásos mértékben kell a pénztárcájukba nyúlniuk. A dubaji Armani hotelben a legolcsóbb szobaárak is 750 amerikai dollár (kb. 150 ezer forint) felett indulnak. A legdrágább lakosztályok pedig több ezer dollárba kerülnek éjszakánként.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Az Armani várhatóan még az idén megnyitja a tervezett szállodalánc második egységét a divatvilág fővárosában, Milánóban.

EZT OLVASTAD MÁR?