27 °C Budapest

Januártól INA benzinkutak az M7-es új szakaszán

Pénzcentrum
2008. december 3. 14:30

INA márkájú iker töltőállomást épít Zalakomáron a MOL-csoport. Az M7-es autópálya 193. kilométerszelvényénél épülő két kút várhatóan 2009 januárjában nyílik meg.

"A MOL stratégiai partnerségben működik együtt 2003 óta az INA-val, Horvátország legnagyobb olaj- és energiaipari cégével, mely az utóbbi években dinamikus fejlődésen esett át. "Ez a gesztus a stratégiai partnerségünk megerősítésének újabb lépése, így hamarosan Magyarországon INA márkájú kutaknál is tankolhatunk. Nagyon örülök, hogy olyan értékes márkát, mint az INA a magyar vásárlóknak is bemutathatunk" - indokolta a rendhagyó kútnyitást Geszti László, a MOL-csoport kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója.

"Az elmúlt öt év stratégiai partnerségi viszonya kölcsönös előnyöket hozott INA és a MOL számára a közös kutatásokon át az akvizíciókig. Most, hogy Magyarországon is INA töltőállomás nyílik, fennálló partnerségünket a kiskereskedelmi hálózat is tovább erősíti. Ezzel a megtisztelő lehetőséggel az INA márkája ismertebbé és ezáltal könnyebben felismerhetővé válik a Horvátországba utazó leendő ügyfeleknek - nyilatkozta Niko Paulinoviæ, az INA igazgatósági tanácsának tagja, kiskereskedelmi ügyvezető igazgató.

Az INA és a MOL kiskereskedelmi partneri viszonyát 2005-től kölcsönös kártyaelfogadási megegyezéssel mélyítette el: az INA horvátországi és a MOL magyarországi töltőállomásain egyaránt elfogadják a partnerek kártyáit.

A partnerség kiemelkedően fontos a MOL-csoportnak, amely a horvát olajtársaság legnagyobb részvényese, tulajdona az INA-ban idén októberben 47 százalék fele emelkedett az önkéntes nyilvános vételi ajánlat eredményeként.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 15. hétfő
Mária
33. hét
Augusztus 15.
Nagyboldogasszony
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?