18 °C Budapest
Sofia,Bulgaria-July 29,2018: Adding of Revolut Visa card into Apple Pay digital wallet.Apple Pay is an easy and secure nfc payment method.

Teljes a leállás ennél a banknál: se fizetni, se utalni nem lehet

2023. február 18. 11:32

Reggel óta nem lehet utalást indítani, illetve fizetni sem a sokak által használt Revolut pénzügyi applikációval – számolt be a Telex. A probléma globális, azonban arról nincs hír, hogy meddig fognak akadozni a szolgáltatások.

Szombat reggel óta áll fenn a probléma a Revolut applikáción, ami miatt sem utalni, sem fizetni nem lehet azzal. A probléma valószínűleg globális méretű, a bank honlapja szerint az utalás és fizetés szolgáltatás átmenetileg nem elérhető. Az azonban nem derül ki, hogy ez a probléma előreláthatóan meddig fog fennállni.

Friss: A rendszer a magyar honlap szerint azóta már helyreállt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?