20 °C Budapest
Három napos „disznótoros” program a Fenyőharaszt Kastélyszállóban (x)

Három napos „disznótoros” program a Fenyőharaszt Kastélyszállóban (x)

PR
2024. február 13. 12:07

Szeretne magának, a családjának, barátainak, kollégáinak három olyan élvezetes napot szerezni, amelyek során a magyar gasztronómia és hagyományok, valamint az aktív pihenés élményeit egyaránt megélik? Magyarország egyik legszebb környezetben fekvő négycsillagos hoteljében, a Fenyőharaszt Kastélyszállóban, alig 50 km-re Budapesttől, olyan programot kínálunk, amely mindent megad a fentiekből.

A Fenyőharaszt Kastélyszálló disznótoros programja azért más, mint egy ilyen alkalom bárhol máshol, mert nem pusztán egy napra szűkítjük a magyar étkezési hagyományokat bemutató esemény élvezetét. A disznóvágás egész napos programja előtt és után is egy-egy  napot tölthetnek a rákészüléssel és a levezetéssel – így válik teljessé a disznótoros élmény.

Miután az első napon - hétfőn vagy pénteken – megérkeznek és birtokba veszik a négycsillagos szállodában az Önöknek előkészített szobáinkat, már be is csobbanhatnak fűtött belső és külső pezsgőfürdőinkbe, felfekhetnek a masszázs-asztalainkra és számtalan sportolási lehetőség is rendelkezésükre áll. A fatüzelésű kemencében omlósra sült húsokból készült vacsora zárja a napot.

A második, a „Nagy nap” – kedd vagy szombat - bizony korán kezdődik, de a disznóvágásnak már csak ez a rendje! Reggel 7.45-re a böllérünk és a hentesünk már elvégzi a feladatát, ezután kezdődhet a sertés közös feldolgozása, amely nem pusztán a húsok, kolbászok elkészítését jelenti, ennél ugyanis sokkal többről van szó. A disznóvágás a Fenyőharaszt Kastélyszállóban ugyanis egyben tiszteletadás az állattartás, a magyar konyha és a közös munka előtt. A feldolgozás közben nem marad el a hagyományos körítés: cigányzene szól, a munka hevét forró teával, fűszeres borral vagy pálinkával öblíthetik le és még kolbásztöltő versenyt is rendezünk a vendégeinknek. Az esti vacsorán mindenki már az általa is elvégzett munka eredményeit kóstolhatja végig.

A harmadik nap, a „Másnap” – szerdán vagy vasárnap – az aktív pihenésé. Rá fog férni Önökre, hogy a bőséges reggeli után szaunázzanak egy jót, kipróbálják a skeet lövészetet, dartsnyilakat vegyenek a kezükbe, biliárdozzanak vagy csocsózzanak.

Az elmúlt 16 év alatt 600 „disznótoros” programon fogadtuk vendégeinket - az élmény és a jókedv mindig garantált volt! Biztosak lehetnek benne, hogy úgy fognak emlékezni a Fenyőharaszt Kastélyszállóban eltöltött három „disznótoros” napjukra, hogy ott feltöltődtek, szórakoztak és közben aktív részesei voltak egy hagyományos étkezési ünnepnek.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem