14 °C Budapest
Borzalmas levelet kapott Lagzi Lajcsi: ekkor vonulhat börtönbe a mulatós legenda

Borzalmas levelet kapott Lagzi Lajcsi: ekkor vonulhat börtönbe a mulatós legenda

2023. február 7. 08:31

Jó eséllyel élete egyik legnehezebb időszaka előtt áll a mulatós legenda, akit jögerősen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítéltek. A Bors szerint pedig meg is érkezett a behívó, amiből kiderült, pontosan mikor is kell megkezdenie büntetését.

A bulvárlap értesülése szerint megérkezett a behívó Lagz Lajcsinak, amin a február 15-ei dátum szerepel. A bíróság 3 év 6 hónapot szabott ki a zenészre, de ha Lagzi Lajcsi minden kedvezményt megkap és levonják a letartóztatásban töltött 125 napját is, alig valamivel több marad, mint 11 hónap. Ennek letöltését Lajcsinak jövő hét szerdán kell megkezdenie – a hírek szerint – Kecskeméten.

"Lajcsi megkapta a behívót. Február 15-én kell jelentkeznie Kecskeméten. Én úgy tudom, hogy a betegsége miatt halasztási kérelmet adnak be, de az idő szűke okán egyáltalán nem biztos, hogy a kérelem át tud futni a rendszeren ebben a pár napban. Ugyanakkor az tény, hogy Lajcsit súlyos fulladásos rohamok kínozzák, amit figyelembe kell vennie a büntetés-végrehajtási bírónak" - árulte el a lapnak Lagzi Lajcsi közeli ismerőse. Keresték magát a mulatós legendát is, de érthető módon ő nem kívánta kommentálni az értesülést.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?