11 °C Budapest
Five aged joyful friends gathered around couch with wine and champagne glasses in hands, watching TV while waiting for

Visszatér a képernyőre az utóbbi évek legjobb magyar sorozata: örülhetnek a rajongók

2023. január 10. 15:31

A SkyShowtime és a Warner Bros. Discovery jelentős tartalom felvásárlási megállapodást kötött, amely kizárólagos jogokat biztosít 21 európai HBO MaX Originals műsorra, köztük A besúgó magyar gyártású sorozatra is.​

A SkyShowtime ma bejelentette, hogy Európában kizárólagos jogokat szerzett 21 regionális sorozatra a Warner Bros. Discovery-től, beleértve az HBO Max legnépszerűbb és legelismertebb műsorait a régióból. A megegyezés összesen 168 epizódot, több mint 150 órányi tartalmat, köztük új és korábban már sugárzott műsorokat biztosít a SkyShowtime-nak. Pénzügyi részleteket nem hoztak nyilvánosságra.

A megállapodás jelentősen felgyorsítja a vállalat belépését a saját gyártású tartalmak világába. Az új műsorok között szerepel az ID(Finnország és Svédország), a The Winner (Csehország és Szlovákia), valamint a Warszawianka (Lengyelország). Ezenkívül bemutatja a Por H o Por B (Spanyolország) második évadát is. A műsorok premierdátumait később közöljük.

A megállapodás során megszerzett egyéb népszerű műsorok közé tartozik több olyan sorozat is, amelyek új évadait nemrégiben mutatták be az HBO Max-on, de mostantól exkluzívan a SkyShowtime-on lesznek elérhetőek Ezek a Mi vagyunk a medvék (Svédország), az Időbevándorlók (Norvégia), a Kamikaze (Dánia), a Szexi Svédek (Svédország) és A besúgó (Magyarország).

A SkyShowtime-nak kizárólagos joga lesz mind a kilenc sorozathoz új évadokat rendelni, és lehetősége lesz az egész világra kiterjedő jogokat szerezni bármely, a későbbiekben megújított sorozathoz.

Az új, saját gyártású sorozatok mellett, a megállapodás tovább bővíti a csatorna kiemelkedő, kritikusok által is elismert sorozatkínálatát, még azelőtt, hogy belépnénekaz európai piacra. A kilenc új és jelenleg fútó műsor mellett az HBO Max 12 sikeres, már befejezett sorozatának több évada is kizárólag itt lesz elérhető 2023 márciusától. Ezek közül néhány: 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • Apanapok (Csehország), 
  • A szerelem sava borsa (Spanyolország), 
  • Hackerville (Románia), 
  • Knutby (Svédország), 
  • No Activity (Spanyolország), 
  • Igazi sztár (Románia), 
  • Ruxx (Románia), 
  • Eszmélet (Csehország), 
  • Siker (Horvátország), 
  • Dafne és a többiek (Spanyolország), 
  • Talált pénz (Románia) és 
  • Isten hozott Senkiföldjén(Norvégia).

A megvásárolt műsorok 22 piacon lesznek elérhetőek az előfizetők számára. A már 12 piacon jelen lévő streaming platform szeptemberben indult Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, majd novemberben Hollandiában és Portugáliában. Decemberben a szolgáltatás Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában is elstartolt. A fennmaradó piacain, Albániában, Andorrában, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Spanyolországban 2023 első negyedévében várható az indulás.

A helyi sorozatok mellett egyedülálló, a televízióban még be nem mutatott mozifilmeket, új és exkluzív sorozatokat, gyerekeknek szóló és családi műsorokat, valamint egyéb ikonikus tartalmakat hoz el a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kínálatából – és mindez egy helyen lesz streamelhető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm