Five aged joyful friends gathered around couch with wine and champagne glasses in hands, watching TV while waiting for

Visszatér a képernyőre az utóbbi évek legjobb magyar sorozata: örülhetnek a rajongók

2023. január 10. 15:31

A SkyShowtime és a Warner Bros. Discovery jelentős tartalom felvásárlási megállapodást kötött, amely kizárólagos jogokat biztosít 21 európai HBO MaX Originals műsorra, köztük A besúgó magyar gyártású sorozatra is.​

A SkyShowtime ma bejelentette, hogy Európában kizárólagos jogokat szerzett 21 regionális sorozatra a Warner Bros. Discovery-től, beleértve az HBO Max legnépszerűbb és legelismertebb műsorait a régióból. A megegyezés összesen 168 epizódot, több mint 150 órányi tartalmat, köztük új és korábban már sugárzott műsorokat biztosít a SkyShowtime-nak. Pénzügyi részleteket nem hoztak nyilvánosságra.

A megállapodás jelentősen felgyorsítja a vállalat belépését a saját gyártású tartalmak világába. Az új műsorok között szerepel az ID(Finnország és Svédország), a The Winner (Csehország és Szlovákia), valamint a Warszawianka (Lengyelország). Ezenkívül bemutatja a Por H o Por B (Spanyolország) második évadát is. A műsorok premierdátumait később közöljük.

A megállapodás során megszerzett egyéb népszerű műsorok közé tartozik több olyan sorozat is, amelyek új évadait nemrégiben mutatták be az HBO Max-on, de mostantól exkluzívan a SkyShowtime-on lesznek elérhetőek Ezek a Mi vagyunk a medvék (Svédország), az Időbevándorlók (Norvégia), a Kamikaze (Dánia), a Szexi Svédek (Svédország) és A besúgó (Magyarország).

A SkyShowtime-nak kizárólagos joga lesz mind a kilenc sorozathoz új évadokat rendelni, és lehetősége lesz az egész világra kiterjedő jogokat szerezni bármely, a későbbiekben megújított sorozathoz.

Az új, saját gyártású sorozatok mellett, a megállapodás tovább bővíti a csatorna kiemelkedő, kritikusok által is elismert sorozatkínálatát, még azelőtt, hogy belépnénekaz európai piacra. A kilenc új és jelenleg fútó műsor mellett az HBO Max 12 sikeres, már befejezett sorozatának több évada is kizárólag itt lesz elérhető 2023 márciusától. Ezek közül néhány: 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 • Apanapok (Csehország), 
 • A szerelem sava borsa (Spanyolország), 
 • Hackerville (Románia), 
 • Knutby (Svédország), 
 • No Activity (Spanyolország), 
 • Igazi sztár (Románia), 
 • Ruxx (Románia), 
 • Eszmélet (Csehország), 
 • Siker (Horvátország), 
 • Dafne és a többiek (Spanyolország), 
 • Talált pénz (Románia) és 
 • Isten hozott Senkiföldjén(Norvégia).

A megvásárolt műsorok 22 piacon lesznek elérhetőek az előfizetők számára. A már 12 piacon jelen lévő streaming platform szeptemberben indult Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, majd novemberben Hollandiában és Portugáliában. Decemberben a szolgáltatás Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában is elstartolt. A fennmaradó piacain, Albániában, Andorrában, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Spanyolországban 2023 első negyedévében várható az indulás.

A helyi sorozatok mellett egyedülálló, a televízióban még be nem mutatott mozifilmeket, új és exkluzív sorozatokat, gyerekeknek szóló és családi műsorokat, valamint egyéb ikonikus tartalmakat hoz el a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kínálatából – és mindez egy helyen lesz streamelhető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai az 5. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/5. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 6. héten 484 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 6. hétfő
Dorottya, Dóra
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?