6 °C Budapest
Aerial photo of medieval Sopron with fire tower

Itt a friss bejelentés: új gigafesztivál épül a soproni VOLT fesztivál romjain

2022. december 3. 10:03

November elején robbant a hír, hogy a jelen gazdasági körülményekre való tekintettel jövőre nem rendezik meg a soproni Volt Fesztivált. De mivel Sopron nem maradhat fesztivál nélkül, ezért egy új, összművészeti egyhetes rendezvény körvonalazódik jövő tavaszra. Részleteket december közepére ígérnek a szervezők, és a jegyelővétel is akkor indul majd.

Mint  ahog arról a Pénzcentrum is beszámolt, november 11-én bejelentettk, hogy jövőre, azaz 2023-ban nem rendezik meg Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválját, a Voltot a mostani bizonytalan gazdasági helyzet okán.

"A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi love brand, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni" – mondta akkor a döntésről Kádár Tamás, a Sziget, a Balaton Sound és a Telekom VOLT nagyfesztiválokat rendező Sziget Szervezőiroda cégvezetője.

Farkas Ciprián, Sopron város polgármestere elmondta, tudomásul veszik a szervezők döntését, Sopron városa mindig is szeretettel és támogatóan fogadta be a rendezvényt, és bíznak abban, hogy a nehezebb időszak elmultával ismét otthont adhatnak ennek a nagymúltú és sokak által várt fesztiválnak. 

Ám úgy tűnik, nem várják meg, amíg ismét ideálisak lesznek a körülmények, hiszen vadonatúj fesztivál körvonalazódik jövő tavaszra, a SopronFest, mely 2023. április utolsó hetében a teljes várost élettel tölti meg: színházi, zenés, irodalmi, képzőművészeti, filmes és gasztronómiai programok, túrák váltják egymást sok-sok helyszínen: kávézókban, éttermekben, épületekben és szabadtéren, a fő eseményre pedig április 28-29-30-án várják az érdeklődőket, hiszen 

Sopron nem maradhat fesztivál, nem maradhat ünnep nélkül!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A részleteket Sopron legfontosabb ünnepén, a Hűség Napján, december 14-én közöljük, a jegyelővétel ugyanezen a napon indul.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 4. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/4. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így az 5. héten 360 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?