1 °C Budapest
Caucasian pregnant woman working on a laptop and sitting on a couch at her home.

Genderelméletről vallott G.w.M: ezt nem teszi zsebre, vajon mit szól ehhez Kulcsár Edina?

2022. október 13. 18:02

Kulcsár Edina és szerelme, G.w.M a Story magazinnak mesélt most a kapcsolati dinamikájukról, azon belül is az anyagiakról. Az egykori szépségkirálynőnek pedig még szoknia kell az új, sokkal konzervatívabb felállást.

Mióta kiderült, hogy Kulcsár Edina gyermeket vár a nála jóval fiatalabb G.w.M-től mind a ketten jóval kevesebb szereplést vállalnak. Az ember azt hihetné, hogy emiatt a volt szépségkirálynő most sokkal inkább a vállalkozásaira koncentrál, de a jelek szerint ennek a fordítottja történt.

Kulcsár Edina ugyanis már csak a háttérből irányítja üzleteit, miközben a pénzkeresést szerelmére bízza.

Lejjebb adtam az üzletasszony mivoltomból, már csak a háttérből irányítom a vállalkozásaimat. (…) Amióta várandós vagyok, máshová került a fókusz. Jelenleg abból áll az életem, hogy készülünk a gyermekünk érkezésére. És a szerelmemmel, nem utolsó sorban pedig a gyerekeimmel vagyok

– fogalmazott a kismama, aki elárulta, hogy párja a széltől is óvja és nem engedi, hogy sokat dolgozzon, vagy egy szatyrot is felemeljen.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egy nőnek a párja mellett épp annyit kell dolgoznia, amennyi jólesik neki. A férfi dolga, hogy eltartsa a családját. Ebből a szempontból régi vágású vagyok. És bár ezt Edina még szokja, látom rajta, hogy így sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb

– nyilatkozta a rapper, aki szerint nem normális, hogy a szerelme régebben ennyit gürizett anyaként.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai az 5. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/5. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 6. héten 484 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 6. hétfő
Dorottya, Dóra
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?