4 °C Budapest

Már csak ennyit érnek a panelek? Mindenkinek leesett az álla...

2009. május 26. 11:32

A legolcsóbb panel öröklakások már 100 ezer forint per négyzetméterár alatt vihetők. Meglepetés nincs, a Havanna az első, aztán jön még Csepel, Kőbánya, a "Nyócker" és Rákoskeresztúr. Vagy nagyon lerobbantak vagy jócskán áron alul vihetők, talán bebukott hitel miatt. Ennél már csak az önkormányzati lakások olcsóbbak. Forrás: ingatlan.com

1. Csontváry Kosztka Tivadar utca: 91 ezer Ft/négyzetméter (XVIII. kerület)

A Havanna lakótelep az abszolút első. Jó pár lakás nagyon olcsón megvásárolható. A listánkon is több szerepel. A Studio Metropolitana 2005-ös átfogó felmérése szerint, amelyben a budapesti lakótelepeket vizsgálták, a megkérdezett lakók 51%-a nem szeretett a Havannán lakni, mindössze 3%-uk igen. Egyébként a Pók utcai volt a legnépszerűbb 3,5-ös átlaggal az ötös skálán, míg a Havanna az utolsó helyet foglalta el 1,5-ös átlaggal. Sajnos ez a mostani árakra is kihat. Ezek közül is a legolcsóbb egy 71 négyzetméteres lakás, amely 6,5 millió forintért eladó. De nem csak a lakótelep alulértékeltsége miatt ennyi, hanem mert a tulajdonos sürgősen el akarja adni. Pedig a 2 és fél szobás lakás adottságai ideálisak: külön nyíló szobák, tágas étkező, amely a konyhával néz farkasszemet, tágas terek, jó elrendezés. További előnye az erkély, valamint, hogy a panelprogram során a fűtőtesteket egyedi mérővel látták el. Hátránya: jó alaposan fel kell újítani, és ha rossz a lift, gyalogolhatunk a tizedikre.

2. Pára utca: 95 ezer Ft/négyzetméter (X. kerület)

Tovább a teljes listára...

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?