Az Otthon Centrum egyedülálló csatlakozási lehetőségei a kisebb városokban (x)

Pénzcentrum
2008. június 12. 06:20

Azokban a városokban, ahol az ingatlanállomány 8-20 ezer közötti, összetettebb feladat a megfelelő jövedelmezőség biztosítása. Új, hatékony iroda modellünket e területek speciális adottságainak megfelelően alakítottuk ki.

Felméréseink szerint ezeken a területeken a lakosság hitelfelvétele, a hitelkihelyezés volumene nagyobb az ingatlanállomány méretéhez, illetve az ingatlanok értékéhez viszonyítva, mint az ország más részein. Ebből kiindulva, kimondottan hitelközvetítés fókuszú irodák nyitását céloztuk meg, oly módon, hogy emellett az ingatlanközvetítés is megjelenjen az irodák tevékenységében.

Modellünk alapvetése szerint ezekben a városokban az ingatlanközvetítési tevékenység eredményesen egészíti ki a nagyobb hangsúlyt kapó hitel- és biztosításközvetítési tevékenységet, megteremtve az iroda több lábon állását, biztosítva jövedelmezőségét.

Kiket várunk?

Már működő hitelközvetítő vállalkozásoknak kedvező lehetőséget jelenthet a csatlakozás, hiszen hálózatunk szakmai hátterének, tudásbázisának köszönhetően túlléphetnek saját növekedési korlátaikon.

Természetesen ingatlanközvetítők és más üzletágat képviselő vállalkozások jelentkezését is szívesen fogadjuk.

A további részleteket itt találja: oc.hu/otthoncentrum/partneri_akvizicio

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem