Close up of Businesswoman signing contract on table in office. Business Deal concept

Újabb fordulat Pécsi Ildikó hagyatéka körül: pereskedés indulhat a családban

2021. szeptember 27. 13:34

Újabb fordulat Pécsi Ildikó hagyatéki ügyében: ezúttal fia és annak volt felesége között tört ki a háború. Ugyanis bár a hagyatéki ügy már lezárult, de Pártos Csilla szerint a válásukkor a vagyonmegosztás nem zajlott tisztességesen.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Tovább gyűrűzik a jogi vita Pécsi Ildikó hagyatéka körül: a néhai színésznő gödöllői háza magányosan áll, a tárgyakat már nagyjából kipakolta a tulajdonos, aki értékesíteni szeretné az ingatlant, miután lezárult a hagyatéki eljárás. Az utóbbi időben sok találgatás látott napvilágot arról, hogy ki fogja örökölni Pécsi Ildikó mintegy 300 milliós hagyatékát.

Pártos Csilla, a színésznő egykori menye közleményben tudatta, hogy ő nem vétózta meg a végrendeletet, és elmondta, hogy mindössze 20 ezer forint gyerektartást kapott - írja a Story magazin. Pártos Csilla szerint viszont ennél több járna neki, erre tart igényt.

Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos több százmilliós hagyatékát fiuk, Szűcs Csaba örökölte. Ugyanakkor Pártos ügyvédje elmondta, ugyan nem támadták meg a hagyatéki eljárást, viszont azt állítják, hogy válásuk és a vagyonmegosztás után Szűcs Csaba már egy 300 milliós ingatlan felett rendelkezett, ami közös tulajdonnak számított - ezt később a szülei nevére iratta, majd eladták. Ezen ingatlan értékének visszaszármaztatásáról szól a mostani pereskedés.

Ráadásul a néhai színésznő unokáit is bevonhatják a háborúskodásba, hiszen míg Pártos Csilla vagyonát közös fiuk örökölné, addig Szűcs Csabának válásuk után született még egy gyermeke. Így pedig az ő hagyatéka kétfelé menne

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 24. vasárnap
Salamon
42. hét
Október 24.
Az ENSZ világnapja
Október 24.
A magyar operett napja
Október 24.
Az origami világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 23. 19:19