1 °C Budapest
Selective focus shooting on hand of Businessman giving pen to Partnership to sign contract agreement in document

Kiderült, ki örökli Pécsi Ildikó mesés vagyonát

2021. szeptember 8. 11:01

A nem sokkal a színésznő halála előtt készített módosított végrendeletben kérdéses volt, hogy kire hagyja mesés vagyonát. Az örökség 400 millió forintot ér.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Lezárult a 400 milliós hagyatéki ügy, Pécsi Ildikó módosította végrendeletét férje halála után. Bár volt egy időszak, amikor fiával eltávolodtak egymástól, ekkor döntöttek amellett, hogy egymásra hagyják férjével a vagyont.

Azonban megenyhült a színésző szíve férje halálával, és unokája megszületésével. Kiderült, hogy mindent egyetlen fia, Szűcs Csaba örökölt. Az eljárás lezártával a színésző fogadott fia, L. Péterfi Csaba is megszólalt a Blikknek:


Való igaz, hogy a hagyatéki eljárás véget ért. Ildikónak és Lajos bácsinak egyetlen gyermekük volt, a fiuk, Csaba, így azt gondolom, nem is volt kérdés, ki örököl majd.

A Kossuth - és Jászai Mari- díjes színésznő tavaly decemberi halála után kérdéses volt, hogy a mintegy 400 millió forintot érő örökség, a gödöllői és fővárosi ingatlanjaik, ingóságaik, drága régi bútoraik, emlékeik kihez kerülnek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Én a szellemi örökségét gondozom, ezért teszek meg mindent. Ahhoz, hogy az anyagiakkal mi a helyzet, semmi közöm.

- tette hozzá L. Péterfi Csaba

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 41. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/41. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 42. héten 2 060 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59