Ő örökölheti Pécsi Ildikó százmilliós vagyonát: pont került az ügy végére?

Ő örökölheti Pécsi Ildikó százmilliós vagyonát: pont került az ügy végére?

2021. március 17. 14:33

Több százmilliós ingatlanvagyont hagyott hátra Pécsi Ildikó. A Kossuth-díjas színésznő decemberben hunyt el, állítólag több titkos végrendeletet is készített - emiatt nem volt világos, hogy ki örökli többek között a rózsadombi ingatlant. Most kiderült, hogy Pécsi Ildikó halála előtt még egy újabb végrendeletet készített, amiben mindent fiára hagyott.

Mesés örökséget hagyott hátra a tavaly decemberben elhunyt Pécsi Ildikó. A Kossuth-díjas színésznőnek a Rózsadombon és Gödöllőn is volt egy nagyértékű ingatlana, valamint négy nagyobb telekkel is rendelkezett - ezek összértéke több százmillió forintot tesz ki.

Mint kiderült, több titkos végrendeletet is készített. Az első az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél van, de Pécsi Ildikó nem sokkal halála előtt egy újat írt. Az ügyvéd korábban annyit mondott, hogy Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba mellett mások is részesülhetnek az örökségből.

Ám a Ripost most megtudta, hogy a színésznő frissebb, tehát érvényes végrendelete szerint kizárólag Szűcs Csaba örökli a vagyont.

Címlapkép: MTI / Zih Zsolt

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 21. szerda
Konrád
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 20. 18:09