MasterCard - év bankja 2010: indul a megmérettetés

2010. szeptember 14. 13:02

A bankok és vezetőik teljesítményét vizsgáló nyolc kategórián túl, idén a pénzügyi kultúra fejlesztése is fókuszba kerül a "MasterCard - év" bankja versenyen. Az új díjat a Magyar Nemzeti Bank kezdeményezésére létrejött Pénziránytű Alapítvány által felkért zsűri ítéli oda.

Gauder Milán, a MasterCard Europe regionális vezetője kiemelte: "A Pénziránytű Alapítvánnyal közösen meghirdetett díjra azon bankok jelentkezését várjuk, akik felismerték, hogy az ügyfelek általános pénzügyi jártasságának, pénzügyi tudatosságának fejlesztése hosszú távon megtérülő befektetés, és az elmúlt évben aktívan tettek azért, hogy javuljon a magyar lakosság általános pénzügyi kultúrája. Bízunk benne, hogy az új díj további motivációt jelent átfogó programok megvalósítására, továbbvitelére."

A "MasterCard - év bankja" program a magyarországi kereskedelmi bankok versenye, amelyen 9 kategóriában versenyeznek egymással a lakossági szolgáltatásokat is nyújtó bankok. A megmérettetés célja, hogy a szakértők segítségével évről évre mind a szakma, mind a fogyasztók áttekintést kapjanak a banki szolgáltatási paletta kínálatáról és arról, hogy milyen termékeket talált különösen kiemelkedőnek a közel 100 független tagból álló zsűri.

A tavalyi versenyhez hasonlóan "Az év bankja" főkategórián túl, az idén is megválasztják "Az év bankárát", "Az év ifjú bankárát", "Az év leginnovatívabb bankját", "Az év lakossági hiteltermékét", "Az év megtakarítási termékét", "Az év számlacsomagját" valamint "Az év társadalmilag felelős bankját".

A 2010. november 11-én megrendezésre kerülő díjátadó gálát követően minden kategória győztese egy éven át használhatja a "MasterCard - év bankja 2010" emblémát és megnevezést.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 25. 17:01
Hosszú fejezet zárult le Roman Abramovics távozásával, aki 19 esztendő után adta át azt a klubot, am...
MEDIA1  |  2022. május 25. 16:48
Automatizált stúdió segíti a 200 munkatárs munkáját.
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 24. 20:35
Vettem ma Metát (FB) 180 dollárért, már egy ideje kinéztem magamnak. Tartani nem szeretném sokáig, s...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?