15 °C Budapest
Rengeteg futárt keresnek: 400 ezres fizetés, saját autó sem kell

Rengeteg futárt keresnek: 400 ezres fizetés, saját autó sem kell

2018. november 26. 14:30

Nem csak Budapesten, az egész ország területén könnyedén elhelyezkedhet az, aki futárként, ételkiszállítóként szeretne dolgozni. Ráadásul a fizetés sem rossz, és a saját járgányodat sem kell feltétlenül koptatnod, sok helyen a cég autójába ülhetsz bele. További előnye a munkának, hogy nem csak teljes, de részmunkaidőben is végezhető, és akár hétvégén is, sőt! Akkor van csak igazán szükség a meleg pizzákra az otthonokban.

Finanszírozást keresel? A Pénzcentrum lakáshitel kalkulátorával a magyar bankok lakossági hiteltermékeit hasonlíthatod össze, legyen szó lakásvásárlásról, építkezésről, felújításról, vagy épp szabad felhasználású jelzáloghitelről. Találd meg Te is a számodra legjobb konstrukciót!

Ma már, ha egy vállalkozásnak sürgősen munkaerőre van szüksége, nem kerülheti meg a Facebookot, hiszen az egyik legnagyobb közöségi oldalon nem csak macskás videókat, valódinak tűnő álhíreket és ismerőseink legfrissebb gyerekfotóit csodálhatjuk meg, hanem rengeteg remek munkalehetőségre bukkanhatunk. Ezeket legtöbbször nem is kell keresnünk, hanem automatikusan felbukkannak a hírfolyamunkban, ám természetesen a Jobs fül alatt láthatjuk a friss ajánlatokat, sőt, keresgélhetünk is közöttük. Legutóbb egy futármunkába botlottunk, mely azt ígéri,

akár heti 100 ezer forintot is kereshetsz, és ehhez mindössze egy saját járműre van szükséged.

Ez lehet autó, motor, de akár bicikli is, tehát valójában még jogosítványra sincs feltétlenül szükséged a munkakör betöltéséhez.

Forrás: Facebook

A hirdetés szerint ételt kell kiszállítani, és a munkát lehet végezni fő -vagy akár mellékállásként, így mindenki annyit dolgozik amennyit akar vagy bír.

Előnyt jelent, ha dolgoztál már futárként és beszélsz egy kicsit angolul, de nem feltétel. Cserébe bejelentik a dolgozókat, ígéretük szerint meg is becsülik őket, és a bónuszrendszer keretében fejpénzt kaphatsz, ha hozol magad mellé még futárokat a céghez.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még egy jó ajánlat

A Guru-nál még saját jármű sem szükséges ahhoz, hogy futár legyél. A munkaidő reggel 8-tól délután 4-ig tart, de van lehetőség hosszú napozni és akár többet is keresni. A bér napi 10 ezer forint és ehhez jön hozzá a havi 20-25 ezres bónusz, tehát egy hónapban akár 225 ezer forintot is meg lehet keresni (és ehhez adott esetben még a borravaló is hozzájön).

Forrás: Profession.hu

Rengeteg futárt keresnek

Aki szeret vezetni, és jól ismeri a várost, annak rengeteg lehetősége van futárként elhelyezkedni, hiszen nem csak a közösségi oldalon, de az álláskereső portálokon is hemzsegnek a hirdetések. A fenti kiemelt bérezéssel azonban nem találkoztunk egyetlen másik hirdetésben sem, nagyjából 180 és 200 ezer forintot lehet keresni, ám ez sok esetben még címpénzzel, kilométer díjjal és amortizációs költséggel egészül ki.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?