2 °C Budapest

Rengeteg futárt keresnek: 400 ezres fizetés, saját autó sem kell

2018. november 26. 14:30

Nem csak Budapesten, az egész ország területén könnyedén elhelyezkedhet az, aki futárként, ételkiszállítóként szeretne dolgozni. Ráadásul a fizetés sem rossz, és a saját járgányodat sem kell feltétlenül koptatnod, sok helyen a cég autójába ülhetsz bele. További előnye a munkának, hogy nem csak teljes, de részmunkaidőben is végezhető, és akár hétvégén is, sőt! Akkor van csak igazán szükség a meleg pizzákra az otthonokban.

Finanszírozást keresel? A Pénzcentrum lakáshitel kalkulátorával a magyar bankok lakossági hiteltermékeit hasonlíthatod össze, legyen szó lakásvásárlásról, építkezésről, felújításról, vagy épp szabad felhasználású jelzáloghitelről. Találd meg Te is a számodra legjobb konstrukciót!

Ma már, ha egy vállalkozásnak sürgősen munkaerőre van szüksége, nem kerülheti meg a Facebookot, hiszen az egyik legnagyobb közöségi oldalon nem csak macskás videókat, valódinak tűnő álhíreket és ismerőseink legfrissebb gyerekfotóit csodálhatjuk meg, hanem rengeteg remek munkalehetőségre bukkanhatunk. Ezeket legtöbbször nem is kell keresnünk, hanem automatikusan felbukkannak a hírfolyamunkban, ám természetesen a Jobs fül alatt láthatjuk a friss ajánlatokat, sőt, keresgélhetünk is közöttük. Legutóbb egy futármunkába botlottunk, mely azt ígéri,

akár heti 100 ezer forintot is kereshetsz, és ehhez mindössze egy saját járműre van szükséged.

Ez lehet autó, motor, de akár bicikli is, tehát valójában még jogosítványra sincs feltétlenül szükséged a munkakör betöltéséhez.

Forrás: Facebook

A hirdetés szerint ételt kell kiszállítani, és a munkát lehet végezni fő -vagy akár mellékállásként, így mindenki annyit dolgozik amennyit akar vagy bír.

Előnyt jelent, ha dolgoztál már futárként és beszélsz egy kicsit angolul, de nem feltétel. Cserébe bejelentik a dolgozókat, ígéretük szerint meg is becsülik őket, és a bónuszrendszer keretében fejpénzt kaphatsz, ha hozol magad mellé még futárokat a céghez.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még egy jó ajánlat

A Guru-nál még saját jármű sem szükséges ahhoz, hogy futár legyél. A munkaidő reggel 8-tól délután 4-ig tart, de van lehetőség hosszú napozni és akár többet is keresni. A bér napi 10 ezer forint és ehhez jön hozzá a havi 20-25 ezres bónusz, tehát egy hónapban akár 225 ezer forintot is meg lehet keresni (és ehhez adott esetben még a borravaló is hozzájön).

Forrás: Profession.hu

Rengeteg futárt keresnek

Aki szeret vezetni, és jól ismeri a várost, annak rengeteg lehetősége van futárként elhelyezkedni, hiszen nem csak a közösségi oldalon, de az álláskereső portálokon is hemzsegnek a hirdetések. A fenti kiemelt bérezéssel azonban nem találkoztunk egyetlen másik hirdetésben sem, nagyjából 180 és 200 ezer forintot lehet keresni, ám ez sok esetben még címpénzzel, kilométer díjjal és amortizációs költséggel egészül ki.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem