Hospital with corridor and bed without persons in landscape format

Kórházba került a magyar színészlegenda: két oltás után kapta el a koronavírust

2021. november 29. 13:27

Forgács Gábornál tavaly nyáron diagnosztizáltak prosztatarákot, augusztusban pedig kórházba került koronavírussal. Mint elmondta, szerinte csak azért úszta meg viszonylag könnyen, mert beoltatta magát. A legendás színész hosszú idő után újra munkába állt, szinkronizál, de a színházi visszatérés még várat magára.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Forgács Gábornál tavaly nyáron diagnosztizáltak prosztatarákot, többször is megműtötték, legutóbb februárban. Alig várta, hogy újra dolgozhasson, ám augusztusban a koronavírust is elkapta, kórházba ekrült.

A színész arról beszélt, hogy minden óvintézkedést betartott, de az oltás ellenére is legyűrte a vírus:

Meggyőződésem, hogy a két Pfizer-oltásnak köszönhetően úsztam meg viszonylag könnyen a fertőzést, mert bár kórházba is kerültem néhány napra, nem voltak komoly tüneteim

- mondta a legendás színész, akinek a csípője nagyon fájt, de nem tudja, hogy a koronavírus miatt-e. A kórházban oxigént és vitaminokat is kapott, három nap után hazamehetett.

Hosszú idő után végre újra munkába állhat, aminek nagyon örül, de a színházba még nem tér vissza, hiányzik neki a közönség:

A szinkronban dolgozom, viszont azt a két darabot, amiben most játszom, még nem tűzték műsorra. Persze fő a biztonság, és most az én egészségi állapotomnak sem hiányzik, hogy megbetegedjek, de azért nagyon várom már, hogy beinduljon az élet. Sajnos amíg a betegségemmel küzdöttem, nem nagyon volt bevételi forrásom, a tartalékok pedig nem tartanak örökké.

Mint mesélte kontroll eredményei is jók, minden rendben van az egészségével, januárban pedig fel fogja venni a harmadik oltást.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 27. csütörtök
Angelika
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?