Címke: társkereső online (13 cikk)

MTI | 2011. szeptember 10. 12:28

Így húznak le az online társkeresőkön

Magyarországon az elmúlt évben közel 900 ezer felnőtt esett áldozatul valamilyen számítógépes bűnözésnek, ami 7 milliárd forint pénzbeli veszteséget okozott az áldozatoknak és 14 milliárd forint időbeli veszteséget jelentett - ismertette Gombás László, az internetes biztonsággal foglalkozó Symantec magyarországi képviselője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Pénzcentrum | 2010. február 11. 18:02

Könnyen sírás lehet Valentin-nap vége

Ahogy egyre közeledik a Valentin-nap, az egyedülállók közül egyre többen érzik úgy, hogy valakivel el kéne tölteni a szerelmesek napján. Sajnos azonban a csalók nincsenek tekintettel a magányos szívek rezdüléseire

Pénzcentrum | 2007. augusztus 25. 08:00

Fillérekért lenyomoznak bárkit! Mit mennyiért tudhatsz meg?

Újabb slágerszegmens körvonalazódik az amerikai gazdaságban, mely az emberi kíváncsiság mellett a technológiai fejlődés és az internet keltette bizalmatlanságra épít. Nincs szó másról, mint arról, hogy egyre többen szeretnek komolyabban utánanézni annak, kivel kerülnek tartós, kölcsönös függésen alapuló kapcsolatba. Legyen szó munkaerő felvételről vagy társkeresésről, esetleg egy ingatlan bérbeadásáról, a világhálón bárkit lenyomoznak párezer forintnak megfelelő összegért!