8 °C Budapest

Címke: szabó tünde (13 cikk)

MTI | 2019. december 21. 14:30

Megint osztogatásba kezd a kormány: a te gyereked is kaphat ilyet

Elindult a több mint négyezer óvodát érintő, mintegy 300 ezer gyermek óvodai sportolását elősegítő Ovis Labdaprogram, a kezdeményezés keretében elsőként Tiszavasváriban és Nyíregyházán adott át sportszercsomagokat a gyerekeknek Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára pénteken.

Pénzcentrum | 2012. július 14. 13:04

Ezek a nyár legolvasottabb könyvei Magyarországon

Az újonnan megjelent könyvek közt a kalandos olvasmányok, a könnyed szerelmi történetek, a mesék és a fantasy-k vették át a vezető szerepet a Bookline Top 50 könyves sikerlistán.

Pénzcentrum | 2012. március 26. 11:02

A héten lejár a türelmi idő: 50 ezres bírságot is kaphatsz

Szombat éjféltől már bírságol a szigorúbb dohányzási szabályok megszegéséért az ÁNTSZ, hiszen lejár a szigorított dohányzási szabályozás betartására vonatkozó három hónapos türelmi idő. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) már jövő vasárnap is több helyen ellenőrzést tart, szabályszegés esetén pedig bírságot is kiszabnak. Eddigi nyilatkozataik szerint elsősorban azokat a kocsmákat keresik majd fel az ellenőrök, ahol a türelmi idő alatt is megengedőbbek voltak a dohányosokkal.

Pénzcentrum | 2011. január 28. 05:20

Eladó a világ legkisebb lakása! Ahol kötelező a lapostévé

Eladásra kínálják az olasz fővárosban a világ legkisebb lakását. A kisméretű ingatlant igen magas áron, közel 14 millió forintért árulják. A Pénzcentrum.hu megnézte ezért az összegért milyen lakást lehet megvásárolni a budapesti ingatlanpiacon.

MTI | 2010. július 16. 16:58

Új vezetést kapott a Vám- és Pénzügyőrség

Béndek Józsefet nevezte ki a Vám- és Pénzügyőrség országos parancsnokává csütörtökön a nemzetgazdasági miniszter, miután elődjét, Nagy Jánost felmentette beosztásából.

Pénzcentrum | 2009. április 6. 12:30

Botrány: évi 78 milliót keres a MÁV vezetője

Az állami cégek vezetői 2-4 millió forintot keresnek havonta, amihez többnyire prémiumként járul hozzá az éves alapfizetésük 80 százaléka és 3-5 havi jutalom. Összesítve a legtöbbet Heinczinger István, a MÁV vezérigazgatója visz haza, ő évente 78,672 millió forintból gazdálkodhat. Az adatokat a Blikk közölte le, miután pert nyert a cégek ellen, így megkaphatta az adatokat.

Pénzcentrum | 2006. április 13. 10:00

Sztárokkal nyílt Norbi étterme

Sztárdömping és egészséges étkek - ez jellemezte a hazai fitnessguru, Shobert Norbi elsô Update gyorséttermének megnyitóját.

Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem