12 °C Budapest

Sztárokkal nyílt Norbi étterme

Pénzcentrum
2006. április 13. 10:00

Sztárdömping és egészséges étkek - ez jellemezte a hazai fitnessguru, Shobert Norbi elsô Update gyorséttermének megnyitóját.

Sztárdömping és egészséges étkek – ez jellemezte a hazai fitnessguru, Shobert Norbi elsô Update gyorséttermének megnyitóját.
Schobert Norbert évek óta küzd azért, hogy mi, magyarok egészségesebben éljünk, ezért találta ki az Update-rendszert, amellyel a világon egyedülállót alkotott. A szénhidrátszegény, ám rostokban annál gazdagabb ételeket immár gyorsétteremben is fogyaszthatjuk, ugyanis a Moszkva téren megnyílt a Norbi Update étteremlánc elsô gyorsétterme.
A sztárok is kíváncsiak voltak: milyen lehet a karcsúságbarát hamburger, pizza és gyros – mind-mind olyan étel, amirôl eddig csak azt hallottuk, hogy hízlal és egészségtelen.
Kovit, a pornógurut és Katinkát, a Romantic énekesnôjét – akiket Norbi korábban sok kilótól szabadított meg – olyannyira érdekelte az Update étterem, hogy nem csak ebédelni mentek, hanem dolgozni is. A gyorsétterem alkalmazottjaival együtt szolgálták ki a vendégeket.
Három kismamát is köszöntöttek a megnyitón; Gregor Bernadett, Marsi Anikó és Dina nagy pocakkal érkezett, és hallgatta végig a köszöntôt, majd fogyasztotta az Update ebédet. Marsi Anikó egyébként terhessége kezdtetétôl Norbi-koszton él, és remekül érzi magát.
- Bízom benne, hogy minél többen szeretnének jobb életminôségben  élni, én az ételeimmel járulok hozzá ehhez. Az biztos, hogy a gyermekeimnek is bátran adom az Update étkeket, hiszen tudom, hogy ezzel csak jót teszek nekik – mondja Schobert Norbi.
- Örülök, hogy a II. kerületben nyílt meg az első Update étterem, és bízom benne, csak gyarapodni fog itt a kerületben, és országszerete egyaránt – fogta rövidre köszöntôjét Horváth Csaba, a II. kerület polgármestere.
Kiszel Tünde most otthon hagyta párját, és nôvérével érkezett, Dundika pedig az utolsó pillanatban ugrott be, hiszen várandós hugánál volt, aki azóta már világra is hozta kisfiát. A Jóban Rosszban szereplôi is képviseltették  magukat; Szorcsik Viki, Várdai Anikó és Tallos Rita szívesen beszélgetett a többi vendéggel, leginkább Medveczky Ilonával és Rubint Rékával. Rába Tímea nagy áldozatok árán jutott el a rendezvényre, ugyanis nemrég operálták a lábát, így amint belépett az étterembe, sántikálva leült egy asztalhoz; a Jóban Rosszban-os kolléganôk vitték neki az ebédet.
Gallusz Nikinek szerencséje volt, ugyanis Madách Színház-beli próbája épp időben ért véget ahhoz, hogy eleget tudjon tenni Norbi meghívásának. Niki nem egyedül jött; magával hozta párját és néhány hetes kiskutyáját is.
Szabó Gyôzô és Bagi Iván is megkóstolta az Update hamburgert, hiszen Norbinak köszönhetôen jópár kilótól szabadultak már meg, és ezt a késôbbiekben is folytatni szeretnék. Iván – zárkózott természetének köszönhetôen – szinte végig Ernyey Bélával beszélgetett. Lehet, hogy közös terveken törték a fejüket?
Mi is az Update rendszer?
 
A Norbi Update elsősorban nem azt mondja meg, hogy mit egyél, hanem hogy mikor. Ilyenformán senkinek nem kell lemondania kedvenc ételeiről, csak arra kell figyelnie, hogy mikor eszi azt meg.
- Nem kell lemondanunk a hamburgerről, a pizzáról, a tésztáról, miért is kéne? – mondja az Update atyja. – Ezeket az ételek is el lehet készíteni olyan alapanyagokból, amelyek egészségesek, karcsúságbarátak.
Norbi Update éttermében a hamburger, a tészta és a pizza szénhidrátszegény lisztből készül, az italok cukormentesek, minden ott kapható étel egyes kódos, azaz a nap bármely részében fogyasztható anélkül, hogy hízástól kéne tartani.
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06