31 °C Budapest

Címke: röviditalok (21 cikk)

Pénzcentrum | 2014. március 10. 15:32

Itt a tavasz, most tízezreket spórolhatsz

Kezdj el spórolni már most a nyaralásra: így kényelmesen kigazdálkodhatod az elkövetkező hónapokban a hiányzó összeget.

Pénzcentrum | 2013. augusztus 9. 17:02

Mennyibe kerül az élet a Szigeten?

A Sziget Fesztivál idén is megkéri gazdag kínálatának az árát, amit az ételek és italok vásárlásánál érezhet meg igazán a közönség. A Szigetköztársaság árfolyamait összegezte az Info Rádió.

Pénzcentrum/MTI | 2011. augusztus 25. 15:33

Nagyot kaszál a kánikulán a Tesco, az Auchan és a CBA

A sör és az ásványvíz is jobban fogy a kánikulában; az üzletekben 20-30 százalékkal többet adtak el ezekből az italokból az utóbbi napokban, és a hőség fokozódásával további forgalomnövekedésre számítanak a kereskedők.

Pénzcentrum | 2010. január 5. 04:42

Most kezdj el spájzolni! Pár hét, és minden drágul!

3-5 százalékkal drágulhatnak az élelmiszerek néhány hét múlva. Az év folyamán ráadásul további energiaár-emelkedéssel is számolni lehet, ez pedig újabb drágulást jelenthet. A legszembetűnőbben áprilistól nőhetnek az árak, ezért érdemes ezekben a napokban bespájzolni, amiből csak lehetséges.

Pénzcentrum | 2009. december 18. 04:33

Vízözön és szárazföldi pontyok az Auchanban: karácsonyi körkép 4

A Pénzcentrum karácsonyi bolt-körképében feltérképezzük a különböző üzleteket, csemegézünk a kínálatból, megnézzük, mi az, ami kelendő, és mi az, amit senki sem akar venni. Megvizsgáljuk a választékot, teszteljük az eladókat, így segítve olvasóinkat az ünnepi vásárlásban. Negyedik alkalommal az Auchan Aquincum Óbuda áruházban néztünk körül.